sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

Friendly greetings

I have received some lovely mail from my blog friends recently.
Viime aikoina olen saanut blogiystäviltäni kivaa postia.For Valentine's Day my friend Kirsikka sent me some special coffee as a complete surprise. She thought it would be nice to have it in my new *coffee room*, and she was right. How thoughtful!
Ystävänpäivänä sain Kirsikalta täytenä yllätyksenä erikoiskahvia. Hän ajatteli, että se olisi hauska idea, nyt kun meillä on uusi *kahvihuone*. Hän oli täysin oikeassa - ja minä kovin otettu tällaisesta huomaavaisuudesta. Kiitos Kirsikka!

From *Olina* I received these beautiful cards that I intend to hang on the wall as soon as I find the perfect frames for them. The colors go so well together with some of our renewed rooms, I am thrilled!
*Olinalta* sain kaunistakin kauniimpia kortteja, jotka aion ripustaa seinälle heti kun löydän täydelliset kehykset kullekin. Väritkin ovat yhteensopivia uudistettujen huoneidemme kanssa, mahtavaa! Kiitos, Olina, näistä!

On top of everything, today I cooked delicious meatballs and added some organic oregano that lovely *Heidi* sent me earlier. Thank you, Heidi, for being such a sweet friend! All of you will be getting a little thank you note from me soon!
Kaiken lisäksi kokkasin tänään lihapullia, joihin käytin *Heidin* aiemmin lähettämää oreganoa. Te kaikki saatte pian pienen kiitoskirjeen minulta!

8 kommenttia:

 1. Lovely attentions! The blogs offer great meetings and nice exchanges.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Menthe Blanche - I agree! I've made some wonderful friends in the blog world, and these kind of surprises really cheer up a bad day! :)

   Poista
 2. Hyvänen aika, miten ihastuttavia tervehdyksiä!!! OIkean postin saaminen nykyaikana on todellinen ILO.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mirka - Olen täysin samaa mieltä! Etanaposti on niin harvinaista nykyään. Sitten kun vielä saa postia, joka on viimeisiäkin yksityiskohtiä myöten mietitty, ilahduttaa se pitkän aikaa.

   Poista
 3. How lovely!
  It is so precious when people do this!

  Have a beautiful week : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. demie - I know! Especially when you can see how the sender has thought about the details, and put the letter together with much attention. To me these gifts are priceless!
   Have a wonderful Monday, here in Finland it is sunny and gorgeous! :)

   Poista
 4. Ihana kuulla, että posti ilostutti!:) Minä puolestani olen kovin iloinen ja otettu, että korteistani noin pidit. Kiitos sinulle.

  VastaaPoista
 5. Hih ;) Ole hyvä vaan :) Pikku yllätyksiä on kiva järjestää ja postia tosiaan saa nykyään niin harvoin... Oikein aurinkoista ja mukavaa lomaa!

  Kirsikka

  VastaaPoista

Take your time.