lauantai 10. maaliskuuta 2012

Saturday
Three hours of walking in the sun. Having a sauna in just a while. A glass of wine after that. There's nothing more I could ask for. (Well, maybe a bite of chocolate - but you can't have it all, can you.)
Kolme tuntia kävelyä auringonpaisteessa. Saunaan ihan kohta. Lasi viiniä sen jälkeen. Mitään muuta en voisi vaatia. (Tai ehkä kaipaisin suklaata, mutta ihan kaikkeahan ei voi saada.)

11 kommenttia:

 1. Hyvä keli teillä tänään :) Täällä meillä oli yöllä satanut lunta ja aamusta alkaen sankka sumu koko päivän. Ja nyt sataa vettä.

  Viiniä, kiitos ehkä mullekin ;) Suklaata olenkin tänään jo syönyt ;)

  Kirsikka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirsikka - Oli kyllä hieno keli eilen, ja tänään näyttää tulevan ihan samanlainen. Kohta painun taas tonne pihalle, tällä kertaa ehkä pysyvästi! :D

   Poista
 2. Oi, ihana kävelyretki :))
  Täällä on tänään ollut pilvistä.. välillä hyvä niinkin.

  Mukavaa viikonlopun jatkoa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kati - Meillä oli toissapäivänä synkkää ja lumipyryistä. Tuulikin oli niin kova, että tuntui kuin hiukset lähtis päästä. Eilinen olikin sille sitten mukava kontrasti! :)

   Poista
 3. Aivan ihanaa, kun alkaa teiden pinnat näkyä. Ei ole pelkkää lunta ja jäätä. :) Sielläkin näemmä jo pajunkissat pilkottaa. :) Ehkä se kevät pian tulee. :)

  Kuulostaa mukavalta lauantaipäivältä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo teiden sulaminen tuntuu joka vuosi yhtä mukavalta. Vaikka tietää kyllä, että se jossain vaiheessa tapahtuu, niin aina se jotenkin hätkähdyttää!

   Poista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 5. Niin hauska tuo koiruskuva, jolkottelee rennon näköisesti ja tutkailee maisemia. (korj. kirj.virh. ;))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Johki - On tosi harvinaista että Atena jolkottelee hiljakseen, saati pysähtyy paikalleen kuvan ottamista varten... Yleensä sillä on vain kaks vaihdetta; on ja off, "on" tarkoittaa että mennään TÄYSIÄ. :D

   Poista
 6. Kevään tuleminen ja ensimmäiset esiin tulevat tiet, nurmennukat...olen joka vuosi uudella tavalla kosketettu uuden kasvun ihmeen edessä!
  Upeita kuvia! Aurinkokävely koiran kanssa, sauna, viini. Oih♥ No myönnän, että itsekin tuohon perään olisi voinut ottaa vielä sen suklaan:) Mutta aika ihana paketti ilman sitäkin!
  Tämä päivä on ollut ihmeellisen ihana.
  Alkavaan arkeesi paljon valoa ja iloisia hymyjä!

  VastaaPoista
 7. The third picture is really beautiful, great light!

  VastaaPoista

Take your time.