sunnuntai 26. helmikuuta 2012

Weather changes
The first three pictures were taken yesterday, the last today. Mother nature can't quite decide whether she likes winter or spring better.
Ensimmäiset kolme kuvaa eiliseltä, jälkimmäiset tämän päivän kävelyltä. Luontoäiti ei oikein osaa päättää pitääkö enemmän talvesta vai keväästä.

8 kommenttia:

 1. Mitä, mitä!! Oletko ollut naapurissamme Haltialassa Hgissä? Nämä kuvat ovat ihan kuin sieltä. Tuo eka on Niskalan arboretumin rakennuksia ja viljasiilot Haltialasta, samoin pelto. Noita latoja siellä ei taida olla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaana - Ohoh! Näistä kuvista taitaa olla sinne Haltialaan matkaa muutama sata kilometriä... Hassua, minäkin olen usein bongannut blogeista paikkoja, joiden voisin vaikka vannoa olevan ihan täällä meidän kulman takana. Ja toisaalta taas, joskus näen kuvia aivan lähistöltä ja ne näyttävät siltä kuin voisivat olla ulkomailta! :)

   Poista
 2. Niinpä:)
  mutta suklaakakkuohjeesi on ollut menestys täällä!kiitos vielä siitä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maria - Kiva kuulla, että suklaakakku on maistunut! Itsekin juuri salaa kaivoin pakastimesta palasen sitä. Sunnuntaina saa herkutella... ;)

   Poista
 3. golly! it certainly does look cold. and most definitely pretty!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. penelope - Actually, it's not that cold anymore. We are at about -10 Celcius and the sun is getting warmer by the day! My favorite part of the winter is beginning. :)

   Poista
 4. Kauniita, taas kerran. Erityisesti "eläimenjälkikuva" on jotenkin vangitseva. Luontoäiti se vielä arpoo, mutta onneksi me tiedämme, että se kevät voittaa, Aina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hymytyttö - Niin se voittaa, vaikka välillä tuntuu että tänä vuonna saattaa käydä toisin... ;) Yöllä oli taas parikymmentä pakkasta, päivällä auringossa olisi melkein voinut takitta kävellä!

   Poista

Take your time.