maanantai 27. helmikuuta 2012

A house on it's own

At first I thought I'd tell you all I know about this place. But then I decided to just leave it up to your imagination. What I don't know, I imagine to be beautiful.
Ensin ajattelin kertoa kaiken mitä tästä paikasta tiedän. Sitten päätinkin vain jättää tarinan kuvitelmienne varaan. Mitä itse en tiedä, kuvittelen kauniiksi.

9 kommenttia:

 1. Sormipaneelia! Oih! Sitä ei saanut silloin, kun remontoimme koulumme, nyt se taas on muotia. Niin on kaikki trendeihin sidottua....

  T. Tuike

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuike - Niinpä... mitään ei kannata heittää pois, kun se on parin vuosikymmenen kuluttua taas suurinta huutoa! Veikkaanpa, että tämänkin talon sisältä löytyisi ihan mahtavia "aarteita". Kunpa voisi olla kärpäsenä katossa! :)

   Poista
 2. Ihanan rappioromanttisen näköistä... talo talviunillaan <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ellis - Tämä talo on uinunut autiona jo vuosikausia. Tulen aina hirveän surulliseksi, kun näen jonkun tällaisen ihanan paikan rapistuvan itsekseen. Tälläkin on niin kaunis pihapiiri, että jo pelkästään sen vuoksi olisi kannattanut huolehtia paikasta. Mutta suloinen se on kyllä rapistuneenakin! :)

   Poista
 3. Talo on ryhdikkään näköinen eli todennäköisesti sen saa korjattua ilman aivan kohtuutonta vaivaa, vaikka ainahan vanhan talon kunnostuksessa on työtä ja kustannuksia. Piippu on haljennut, toivottavasti ei ole mennyt vettä sisään.

  Mahtaako sittenkin olla hirsistä, vaikka näyttää sodanaikaiselta rintamamiestalolta, jotka ovat usein lautarakenteisia. Aikoinaan varmaan hyvin pidetty talo. Harmi, että on tyhjänä.

  VastaaPoista
 4. Kyllä.. kuvat kertoivat minulle tarinan...:)

  VastaaPoista
 5. Aivan samaa meinasin kuin sinäkin; tulen surulliseksi kun näen talon joka jätetty itsekseen. Mulla on semmoinen kestosurunaiheuttajatalo jonka silloin tällöin näen ja joka kerta tulee surullinen fiilis. Se talo on mun äidin kotimökin naapuri jossa pikkulikkana kävin serkkuni kanssa. Silloin se talo oli mun mielestä ihana ja aina kun esim. jossain kirjassa on vanha omakotitalo niin väkisin mun mieleen tulee juuri se talo. Niin vahvasti se jäi mun mieleen. ;/

  Kirsikka

  VastaaPoista
 6. Jaana - Sen verran tiedän, että kyseinen talo _on_ hirsirunkoinen, ainoastaan lautaverhoiltu. Seisoo korkealla tontin pinnasta, joten siinäkin mielessä on hyvin rakennettu. Pihapiiri on todella kaunis kesällä, vanhoja piharakennuksia ja puita! Harmi, että on ollut tyhjillään jo vuosikausia.

  Kati - Haluaisin itsekin kovasti tietää tästä paikasta enemmän! :)

  ibb - I know, it's a perfect house on a perfect spot with a perfect yard! I wish I could have a place like this some day...

  Kirsikka - Voi että jos pääsisi tällaisen talon sisältöä nuuskimaan, varmaan oikea aarreaitta! Harmittaa siinäkin mielessä, että tietää vanhojen talojen yleensä olevan hyvin rakennettuja. Sitten jäävät arvokkaine hirsineen rapistumaan, kun syystä tai toisesta paikkaa ei myydä eteenpäin omistajien poistuttua tästä maailmasta. Se on vähän kuin heittäisi historiaa roskikseen.

  VastaaPoista

Take your time.