lauantai 4. helmikuuta 2012

Can one marry a TV-stand..?
Remember when I told you *here* how I like to buy almost all of my clothes in drift stores, to save money and use it for something I really like..? Well, this is what I used it for. As the home improvement-project continues, my husband and I painted one of our bedrooms and decided to make it as close to a movie theater as possible (more about the room itself later). I found the perfect TV-stand, perfect, perfect, perfect in every way! It is completely made of recycled materials; old doors, window panes and food cans. So, you see, it has had many lives before this one. Perhaps some of the parts are a lot older than me! It was a lot more expensive than the common TV-stands, so we did have a conversation over it before the purchase. But it's unique (no two stands are exactly the same) and made in an eco-friendly way, so we decided this is a moment when it's better to spend than spare. I'm so happy!
Muistattekos, kun *täällä* kerroin ostavani suurimman osan vaatteista kierrätyksestä, ja käyttäväni säästyneet rahat asioihin, joista todella pidän..? Tähän minä ne nyt käytin. Kodin kunnostusprojektin jatkuessa maalasimme mieheni kanssa yhden makuuhuoneista, ja päätimme tehdä siitä niin elokuvateatterimaisen kuin mahdollista (itse huoneesta lisää myöhemmin). Löysin täydellisen, täydellisen TV-tason! Se on kokonaan valmistettu kierrätysmateriaaleista; vanhoista ovista, ikkunapuitteista ja peltipurkeista. Sillä on siis ollut jo monta elämää ennen tätä. Ehkä jotkut osista ovat minuakin vanhempia! Taso oli huomattavasti kalliimpi kuin monet jokakodintasot, joten asiasta keskusteltiin ennen hankintaa. Se on kuitenkin ainutlaatuinen (yksikään tuote ei ole tismalleen samanlainen toisen kanssa) ja tehty ympäristöä kunnioittaen, joten päätimme, että tässä kannattaa mieluummin maksaa, kuin kitsastella. Voikohan TV-tason kanssa mennä naimisiin, on se niin ihana! (Ja vaikkei minulla ole tapana mainostaa, kyseisestä kierrätyshuonekalusarjasta löytyy lisätietoa *täältä*.)
 

11 kommenttia:

 1. I-H-A-N-A!! Ottaisin heti meille tuollaisen ...(itseasiassa kävin heti kurkkaamassa muitakin sarjan ihanuuksia... :D)
  Kiva idea tuo oma leffateatteri :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse hankin tämän erään netin kalustetoimittajan kautta, ja vasta parin päivän päästä tilauksesta huomasin, että samaan sarjaan kuuluu muitakin huonekaluja. Meinasin seota! :D Nyt täytyy sitten heti alkaa säästämään seuraavaa varten...

   Poista
 2. Siis taivas! Hurmaava, täydellinen! Oi että, en ollenkaan ihmettele, että halusit sen. Onnittelut! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö vaan olekin! Tää oli selaamallani nettisivulla TV-tasoissa ensimmäisten joukossa, ja sen jälkeen mikään niistä muista ei enää tuntunut yhtään sopivalta. Ihan mun näköinen, ja kun vielä kierrätystuote (kannatan elämässäni kierrätystä ihan viimeiseen asti), niin pakko se oli hankkia. :)

   Poista
 3. Vastaus kysymykseen on: JUU, kyllä voi, tuollaisen tv-tason. Hieno se on!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin ajattelin, että kyllä pian varmaan tulee laki joka sallii avioliiton tän kanssa... :D

   Poista
 4. Vastaukset
  1. On kyllä ihan mun tyylinen. Kun tätä remppaa ruvettiin tekemään, sanoin miehelle, että aion hankkia taloon tästä lähtien vain sellaista tavaraa, josta _todella_ pidän. Jos se tarkoittaa, että joutuu sitä varten säästämään ja pihistelemään vähän kauemmin, olen sihen valmis. Kotona ei kannata säilyttää tavaraa, joka ei miellytä silmää (ei vaikka olisivat lahjoja), koska sehän vähentää kodin viihtyisyyttä. Mullakin on vielä paljon raivattavaa kaapeissa... ;)

   Poista
 5. On se kyllä sairaan hieno. Unohtui sanoa siellä FB:n puolella kun kääntyi juttu toisiin asioihin.. :I

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse oon kyllä niin taitava hyppäämään aiheesta toiseen ja unohdan alkuperäisen ajatuksen poikkeuksetta, että ei hätää! :DD

   Poista
 6. Wow, this one is really perfect - I love it! Be glad, that I don't live nearby, I would propably steal it ;) Barbara

  VastaaPoista

Take your time.