sunnuntai 5. helmikuuta 2012

Today...
We are still at -31C, so I will stay inside and continue splashing more paint on the walls. You know how it is; you get one room done and suddenly the others start to look so messy and old you have to fix them up, too... But first I will make myself a nice hot pot of coffee and pick up some more wood for the fireplace.
Edelleenkin -31 mittarissa, joten pysyttelen sisätiloissa ja jatkan seuraavien seinien maalaamista. Tiedättehän; kun saa yhden huoneen valmiiksi, muut alkavat näyttää niin vanhanaikaisilta, että nekin on pakko laittaa uusiksi. Ensin taidan kyllä keittää kunnon kahvit ja uskaltautua ulos hakemaan takkapuita.

Today is also the election day here in Finland; by night we'll know who will become our next president. Many people have a tradition of dressing up nicely when they go for the vote, but I'm telling you - I will most likely wear what I was wearing *here*!
Tänäänhän jännitetään myös uuden presidentin valintaa. Monilla taitaa olla tapana pukeutua vähän hienommin äänestystä varten, mutta itse ajattelin kyllä vetää niskaani kerrokset, joista mainitsin *täällä*!

16 kommenttia:

 1. Ihanan talvisia kuvia! En ole kuullutkaan, että äänestykseen pitäisi pukeutua paremmin.... miksi? :D Itse en ilkeäisi lähteä äänestämään millään ilveelläkään, kun on niin kylmä... :#

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ulkona on kaunista, vaikkakin jäätävän kylmää...
   Niin, ehkä tuo paremmin pukeutuminen on perua ajoilta, jolloin äänestysoikeus oli ihan tuore, sitä arvostettiin ja pidettiin juhlavana tapahtumana. Itse olen ainakin vanhemmassa ikäjoukossa tuollaista huoliteltua ulkoasua tilanteessa huomannut. Tai sitten se vaikutelma on täällä maalaiskaupungissa syntynyt siitä, että usein maatilojen arkiasut olivat vähemmän mairittelevia ja ihmisten ilmoille lähdettäessä vaatteet valikoitiin hieman tarkemmin. Jotenkin sellainen huolitellumpi olemus äänestyspäivänä on ollut mun elämässä niin itsestäänselvää, että kai sen täytyy olla jonkinlainen perinne kun en tiedä mistä se on tullut! :D En siis tosiaankaan missään juhlatamineissa lähtisi, mutta en kyllä ole koskaan verkkareissakaan äänestänyt. Tänään taitaa olla eka kerta toppahousuissa ja lämpösaappaissa... ;)

   Poista
 2. Ihanan talvisia ja huurteisia kuvia, kunhan niitä saa ihailla sisältä :) Onneksi äänestyskin on hoidettu, saa pysyä pirtissä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täälläkään ei ole paljon ulkona viihdytty. Kun pakkaset tälle päivälle viimein hellittivät, saatiin tilalle hurja myräkkä...

   Poista
 3. Kaunis, aurinkoinen äänestyspäivä järjestettiin tänne etelärannikolle niille, jotka tänään täyttävät tuon kansalaisvelvoitteensa...

  onneksi ensi viikoksi luvattiin jo hiukan lauhtuvaa, koko suomeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämän päivän tuulimyräkän jälkeen pitäisi huomenna taas kiristyä kahteenkymmeneen pakkasasteeseen. Toivotaan, että ennusteet ovat väärässä!

   Poista
 4. ....
  Dear Anna,
  please, stay warm! Never mind who has won...

  Love,
  Ariane.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. We are at about -5 today, but having quite a blizzard. They say tomorrow it should be -20 again, I hope they're wrong about it...

   Poista
 5. Better to stay inside and great to feel in the mood of making things at home...by time to go out, home will be beautiful! I am looking forward for seeing the results!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. I agree, it's nice to get something done inside the house when the weather is not so good. Everything is a big mess right now, but I will definitely show you pictures when all is in it's place! :)

   Poista
 6. No hitsiläinen! Mulla on blogissani sun vanha osoite, vaikka olen kyllä noteerannut tämän uuden blogin. Olen unohtanut päivittää uuden osoitteen listaan, nyt korjaan tuon puutteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja hitsiläinen, mulla on näköjään koko lista vielä laittamatta tuohon blogin kylkeen. Kunhan pääsen remppahommista eroon, ryhdyn taas muokkailemaan asetuksia. :)

   Poista
 7. Joo, tuo on paha remonttikierre. Muistan vanhasta talosta. Kun laittoi jonkun huoneen kuntoon, piti laittaa seuraavakin, koska muuten se näytti ihan kulahtaneelta. -31, hui. Toivottavasti pakkanen on jo sielläkin helpottanut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihmeellistä, miten kaikki ennen niin siedettävältä vaikuttaneet pinnat näyttävät ihan kauheilta nyt, kun pari huonetta on kunnostettu. Pakko kai laittaa ne uusiksi, jotta saa taas mielenrauhan... Tänään tosiaan enää viitisen astetta pakkasta (ja kova lumimyräkkä!), mutta huomiselle luvattu taas tosi kylmää. Saisi jo hellittää!

   Poista
 8. Piti oikein katsoa, omista kuvahakemistoista, että minä päivänä kuvasin jäätyneitä lumisia koivuja...5.2.! ;), ne on kyllä niin hienon näköisiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Johki, en varmaan ikinä kyllästy huurteisten tai tykkylumisten puitten katselemiseen. Jotenkin ne on ihan maagisia, vähän kuin kävelisi jonkun satukirjan sivuilla! :)

   Poista

Take your time.