keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

Trying to catch dinner - at the summer cottage

A proper fishing trip starts with engine problems, coming back to shore, trying to fix it all night and having to wait until the next day for a friend to bring new parts for the outboard motor.

Kunnon kalareissu alkaa koneongelmilla, takaisin rantaan palaamisella, koko illan kestävällä korjausoperaatiolla, ja odottamalla seuraavaan päivään, kunnes kaveri tuo perämoottoriin varaosia.

Oh but they got there after all!

Niin sinne kuitenkin lopulta päästiin!

4 kommenttia:

 1. Viimein kerkesin tännekkin selailemaan, tai olen pitänyt PC-vapaata lomaa. Ihanaisia tunnelmia mökkeilystä monta postausta. Toivottavasti jalka jo parempi! ...jaa kummivanhemmatkin on olleet siellä, empäs tiennytkään ;) Tarvisin kyllä toisen loman perään, jäi vielä rästihommia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Johki - Kyllä kannattaa pitää vapaata koneesta! Ei mullakaan mökillä ollut sille aikaa kuin silloin, kun piti kameran ja kännykän kuvamuisti tyhjentää. Ja reissun jälkeen ei oikein osannutkaan konetta enää avata.

   Juu-u, meillä kävi harvinaisia vieraita! Ja niin pikaisia, ettei saanut edes kahveja keittää. Ens kerralla taidan keittää kielloista huolimatta... :D

   Poista
 2. Teilläkin on siis ollut ongelmia kalastuksen kanssa. Mulla on tänä kesänä katkennut kaksi vapaa ja yksi kela mennyt rikki. Suuria kalansaaliita, huonoa tuuria vai taitamattomuutta? Ehkä vähän kaikkea...seuraava vapa on kuitenkin hiilikuitua, sen päätin. Rauhaisia kalastushetkiä sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saga - Tuo moottoriongelma taisi stressata poikia enemmän kuin mua... Kalastusluvat ja -välineet oli kaikki mukana, mutta silti en saanut aikaiseksi kuin onkia! Puolustukseksi sanottakoon, että lähes koko ajan tuuli oli niin kova, ettei venettä saatu vesille. Ja kun saatiin, siellä istui jo kolme miestä, enkä olisi mahtunut mukaan. (Todellisuudessa olin niin kertakaikkisen laiska, että halusin vain rentoutua rannalla!) :D

   Niin, ja nuo vavankatkeamisethan johtuu _aina_ jättiläismäisestä kalasta, eikä mistään muusta! ;)

   Poista

Take your time.