torstai 5. heinäkuuta 2012

Enough

This is it. Waking up after a two-hour nap in the middle of the day has made me realise I've had enough of rest now. I have celebrated the start of my vacation by dancing and seeing friends. I've eaten chocolate waffle cookies to the point they started causing me nausea. I've been sitting and staring into nowhere, clearing my mind of everything. I have walked for miles and miles in the warm sunlight, which feels so special to us here up North. I have not been cleaning, at all. Nor have I stepped onto a scale to weigh myself. I have been trying to relax by doing nothing, but now I see it's not my thing; it only makes me stressed and feeling like my vacation is going to be wasted. So this is it. No more nothing - I welcome the rest of my vacation with good plans, good energy and lots of nice things to do.

And I'm about to sell my camera. Yes, you heard me right.

Se riitti. Herättyäni kahden tunnin päiväunilta tajusin, että lepoa on nyt saatu tarpeeksi. Loman alkua on juhlittu tanssimalla ja ystäviä tapaamalla. On syöty suklaavohveleita melkein pussin pohjalle asti. On istuttu ilman ajatuksia ja tuijotettu kaukaisuuteen, pyyhitty mieli tyhjäksi. Kävelty kilometritolkulla hellivässä auringonpaisteessa. Siivottu ei ole, eikä astuttu vaa'alle. Olen niin kovasti yrittänyt rentoutua olemalla tekemättä mitään, mutta huomaan nyt, ettei se oikein toimi. Stressaannun vain kun huomaan, että loma luiskahtaa käsistä. Nyt siis riitti. Ei enempää maleksimista - loppuloman toivotan tervetulleeksi hyvien suunnitelmien, energianpurkausten ja mukavan tehtävälistan kanssa.

Niin, ja aion myydä kamerani. Kyllä vaan.

15 kommenttia:

 1. Hui sille kameranmyynnille!

  Mä tunnistan tuon muun itsessäni, jaksan aikani lojua, sitten on ryhdyttävä toimeen, ja juuri tänään, nyt on sen aika! Vaikka en ole siis lomalla, mutta lapset on poissa kotoa ja illat valahtaa laiskotellessa... Nyt toimeen! Virkeää loman jatkoa sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Satu - Hui, sanon minäkin, mutta katsotaan mitä myynnistä seuraa... :D

   Olen ollut eilen ja tänään paljon toimeliaampi kuin loman alkupäivinä. Ja paremmalla tuulella, eli se siis toimii!

   Poista
 2. Ja ostat sitten uuden ja paremman, eikös?? Upeita tunnelmakuvia taasen... Hyvältä kuulostaa, nyt kun on rauhoituttu tarpeeksi, voi alkaa tekemään sitä kaikkea lomakivaa. Ja lopussa sitten taas vajota rauhoittumiseen, jos on tarpeen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hymyilevä tyttönen - Vähän jotain sellaista olis tarkoitus sen kameran suhteen tehdä. Katsotaan miten rahat riittää... :D Ja tuo loppuloman rauhoittuminen on kyllä tosi hyvä idea, taidan noudattaa sitä!

   Poista
 3. Your nothing moments will go ok for me now!

  VastaaPoista
 4. Minäkin olen tarpeeksi löhöillyt, saanut itseni rennoksi. Nyt haluaisin siivota mökin keittiön, mutta tarvitsen siihen paljon vettä, en jaksa laittaa vesipumppua päälle ja kantaa niitä vesiä sisään ja nyt on helle. Jos teenkin sen huomenna. Etätöitä en jaksa tehdä, voi olla ankea elokuu tilipussissa, no ei se haittaa, naatitaan kesästä se on vain kerran vuodessa.
  Tekemiset ei lopu koskaan, lepää sinä vain hyvällä omatunnolla.
  Minäkin veikkaan että ostat uuden kameran:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. maiju - Kyllä löhöämisellekin on aikansa ja paikkansa, se on yhtä tarpeellista kuin toimeliaisuuskin. Mutta minä taisin vain saada siitä yliannoksen, kun yritin monta päivää olla tekemättä mitään. Nyt tuntuu paremmalta, kun on saanut parissa päivässä taas paljon aikaiseksi!

   Poista
 5. Ensimmäisessä kuvassa on kunnon heinälatoromantiikkaa :)

  Myydä kameran...uh?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saga - Juu, taidan olla vähän aikaa kännykän ja filmikameroiden varassa, kunnes saan säästettyä rahat haluamaani järkkäriin. Aina kai voisi hankkia osamaksulla, mutta järkevämpää rahankäyttöä taitaa olla kerätä koko summa valmiiksi ennen ostamista. Katsotaan miten pärjään, sitten kun/jos tuon kamerani kaupittelen! :)

   Poista
 6. Täälläkin tunnistetaan itsensä tekstistä. Melkein koko ajan pitäisi olla tekemässä jotain, edes jotain pientä, muuten illalla on sellainen olo että mitään saanut aikaiseksi koko päivänä.
  Onhan sekin mukavaa lomailua, jos on mielekästä puuhaa, mutta kuitenkin mukavaa loman jatkoa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. suvi - Ehkä kaikkein parasta lomaa olisi se, jos pystyisi järjestämään yhtä paljon lepoa ja mukavaa puuhastelua. Siihen taidan näitten loppuviikkojen aikana pyrkiä. Kiitos! :)

   Poista
 7. Hienoa, että itse tunnistat itsellesi parhaiten toimivan lomareseptin! Energiarikasta loman jatkoa siis!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kanelia ja kardemummaa - Lomalla pitää tehdä sitä mikä parhaalta tuntuu, oli se sitten lököttelyä tai vauhdikasta menoa. Kiitos! :)

   Poista
 8. Kuulostaa hyvältä - lomalla on hyvä välillä nollautua kunnolla ja olla niin pitkään jouten, että siihen väsyy. Sitten onkin puhtia ja tarmoa vaikka mihin!
  Ihanaa viikonlopun jatkoa ja lomailua sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ellis - Nimenomaan, laiskotteluunkin voi kyllästyä - minä ainakin kyllästyin, vaikka luulin ettei se olis mahdollista... :D
   Nautiskellaan kesästä nyt kun se on täällä!

   Poista

Take your time.