lauantai 14. heinäkuuta 2012

Almost there

I'm packing both my bikinis and my knitted socks. Finnish summer... you never know what you're gonna get. A few more hours (and most likely a sleepless night) and I'm on my way. Hubby dear has to work the morning shift and he'll be there later with the rowing boat. Oh, where? Well there! At the summer cottage!

Pakkaan bikinit ja villasukat. Eihän Suomen kesästä koskaan tiedä. Muutama tunti (ja varmaan yksi uneton yö) niin pääsen matkaan. Miespolo joutuu vielä aamuvuoroon, ja saapuu sen jälkeen soutuveneen kanssa. Minnekö? No sinne tietenkin! Kesämökille!

(You may see some snapshots during next week, I'll be back with more photos later...)
(Ensi viikolla ehkä pieniä vilauksia, enemmän kuvia sitten myöhemmin...)

7 kommenttia:

 1. Onnellista mökkivapautta! Tuuletan bikinien puolesta, mutta eipä tästä levottomasta kesästä mitään voi varmaksi sanoa. Viisasta varautumista. Kaikkea ihanaa sinne!

  VastaaPoista
 2. Ich wünsche Dir wunderschöne Tage, viel Sonnenschein und immer gute Laune...

  Lieben Gruß
  CL

  VastaaPoista
 3. Ihan mahtavan hyvää lomaa teille! Ihanaa että pääset nyt sinne mökille. Mekin pakkasimme villasukat, kun eihän niistä säistä koskaan tiedä. Täällä ne ovat kyllä olleet ihan turhat :) Mutta kohta mekin tulemme sinne Suomeen ja joudumme tottumaan vähän pienempiin lämpötiloihin.

  VastaaPoista
 4. Ihanaa mökkeilyä villasukkien kera, ehkä saat bikinit pidettyä päälläsi. Sateella on kuitenkin Suomen suvessa ihana uida, vesi on ainakin lämmintä.
  Sieniä löytyy maastosta nyt ainakin kanttarelleja, rouskuja sekä Herkkutatteja:)

  VastaaPoista
 5. Rentouttavaa mökkeilyä ja veneilyä!!

  VastaaPoista

Take your time.