lauantai 28. heinäkuuta 2012

Moments - at the summer cottage

To finish my "at the summer cottage" series I will gather a few posts with only photos. These are random moments, sceneries and details of our trip; things that make me love cottage living so much. I hope you'll enjoy them!

Mökkisarjan lopuksi kokoan muutaman kuvapostauksen ilman sen kummempia kertomuksia. Tulossa on satunnaisia hetkiä, maisemia ja yksityiskohtia, joiden vuoksi olen niin kovin ihastunut mökkielämään. Toivottavasti tykkäätte!

P.S. For those of you who like to use Flickr - I have *my own spot* there now.
P.S. Flickr-käyttäjät; minullakin on nyt *oma tilani* siellä.

10 kommenttia:

 1. Siinä on minusta jotain tosi sympaattista että kaikki (no, melkein) kesämökit ja niiden rannat ja ne paikat siellä näyttävät tavallaan ihan samalta, jotenkin tosi tutuilta meille kaikille suomalaisille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. piilomaja - Niin, mökkiseuduissa on jotain niin perin suomalaista. Ihan kuten jos vaikka näkee kuvia sinikattoisista kalkkikivitaloista; vaikka niitä olisi otettu maan kymmeniltä eri saarilta, tietää, että on kyse Kreikasta. Heti tulee mieleen souvlaki ja tzatziki.

   Poista
 2. Ihania mökkifiiliksiä! Näitä kun katsoo, tulee ikävä omalle mökille - edellinen saarireissu oli juhannuksena! Ensi viikko onkin viimeinen lomaviikko, ja silloin sinne olisi tarkoitus suunnata. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olina - Voi, mun viimeiset lomanrippeet on tänä viikonloppuna. Seuraava mökkireissu ehkä taas yli vuoden päässä, jos vanhat merkit paikkaansa pitävät... Toivottavasti pääsette saareen! :)

   Poista
 3. Hello Anna.
  Beautiful "mood pictures" you show from your cottage stay.
  Wishing you a good weekend :)
  Hanne Bente

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hanne Bente - Thank you! I wish I could go back to that place again, it was lovely in every way. :)

   Poista
 4. Tännehän tulee päivityksiä nyt tuhkatiheään! Ihanan näköistä ruokaa tuossa edellisessä, etenkin se savukala, nams!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaanuliina - Joo, päivituksiä tulee nyt paljon, kun vielä on aikaa niitä valmistella! Huomisesta lähtien taitaa tilanne muuttua; edessä on paluu töihin. Savukala oli tosi herkkua!

   Poista
 5. Minäkin tykkään mökkielämästä. Kun joskus saisi oman mökin, se vasta olisi onnea. Ensimmäinen kuva on jotenkin hellyttävä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjailijatar - Meillä on haaveiltu omasta mökistä jo kauan, tarjolla olevia vähän pidetty silmälläkin. Vielä ei kuitenkaan haaveiden mukaista (ja budjettiin sopivaa) ole tullut vastaan. Helpottaisi kovasti lähtö- ja pakkausrumbaa, kun suurimman osan tavaroista ja vaatteista voisi jättää pysyvästi mökille!

   Poista

Take your time.