torstai 31. toukokuuta 2012

Summer shirt DIY

The day before, at 9:30p.m. I suddenly had a vision and a burst of inspiration. Within 45 minutes I was wearing my new summer shirt. It was so simple I put together a DIY for you. If you need any help, just ask me!
Toissapäivänä, puoli kymmenen aikaan illalla, tuli yhtäkkiä suuri visio ja inspiraatio. Kolmen vartin päästä uusi kesäpaita oli ylläni. Juttu oli niin yksinkertainen, että kasasin siitä tee-se-itse-ohjeet. Jos tarvitset apua tai ohjeen tekstin suomennosta, kiljaise!

18 kommenttia:

 1. Makee ku mikä! Nyt tarttee tehdä...!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Satu - Näitä kyllä surauttelis vaikka erivärisen joka viikonpäivälle, on niin helppoa. Ei muuta kun kone hurisemaan! :)

   Poista
 2. HIENO!

  Mulla oli saman tyyppinen kankaan neljään osaan taittelu menossa tänään tuolla yläkerrassa. (Saumuri edelleen pöydällä, mikä tässä keväässä on kun trikoo on yhtäkkiä ihan kivaa...?)

  Ja hei, omakuva! Jes!:) Sun tukka on kyllä niin mahtava! Kaunis, ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olina - Kiitos!! Se on tuo trikoon huolettomuus, mikä siinä näin kesän kynnyksellä viehättää. Kai me nähdään mitä sun kankaantaitteluista syntyi..? Omakuvahommat tuntui helpommalta aloittaa "perustellulla" kuvalla; oli pakko saada paidasta kuva valmiina... Mutta ehkä tää lukko tästä nyt aukeaa! :D

   Poista
 3. Noinko helppoa se voi oikeasti olla?? Minun ihan vähän tekisi mieli kokeilla ommella jotain, en ole koskenut ompelukoneeseen noin kymmeneen vuoteen. Tuo on tosi makee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjailijatar - Kyllä se on just näin yksinkertaista! Ainakin tällä ohjeella ja puuvillatrikoosta tehtynä. Trikoo on melko anteeksiantavaa; ei haittaa jos joku sauma ei menisikään ihan niin "justiinsa". Siitä vaan kokeilemaan!

   Poista
 4. You look great!
  Enjoy summer weekend

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ibb - Thank you! We are getting rain and cold weather this weekend but it''s okay. I think I'll finally clean up the windows... :) Have a good day!

   Poista
 5. Ihanaihanaihana! Täytyykin kopsasta ohjeet mappiin ja kokeilla joku päivä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. suvi - Mun täytyy ehkä hakea lisää erilaisia trikookankaita, koska näitähän täytyy nyt saada joka väriä... :)

   Poista
 6. No vau!! Tulipa hieno!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaana - Kiitos! Ainakin se on just mun tyylinen. Harvoin jaksan alkaa kaavojen kanssa temppuilemaan, kun ne ei juuri koskaan ole ilman muutoksia "mun näköisiä"...

   Poista
 7. Ooh.. uskaltaisikohan tämmöinen ompelutaidotonkin kokeilla tuota ohjetta..

  Hieno tulos! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kati - Uskaltaa, uskaltaa! Jos vielä nappaat kangaskaupan tarjouskorista edullisia trikoopaloja (niitähän saa puoli-ilmaiseksi), ei haittaa vaikkei heti tuliskaan täydellinen. Mutta tää on kyllä ihan oikeasti todella helppo, ei kannata arastella! :)

   Poista
 8. Kätevä ja näppärä :)

  Kirsikka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirskikka - Ainakin oli just sopivan nopea tehdä tuohon aikaan illasta... :D

   Poista
 9. Kiitettävää yritteliäisyyttä ruveta väsäämään paitaa iltamyöhään - mutta silloin on tehtävä, kun inspiraatio iskee! Hieno paita siitä tuli, ja selkeät on ohjeetkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tie on kevyt - Tosiaan, tuo kellonaika asetti kriteeriksi lähinnä sen, että vaatteen pitää olla äkkiä valmis. Sitä kun joutuu heräämään ennen viittä, ei jaksa aamuyölle kukkua... :D

   Poista

Take your time.