maanantai 7. toukokuuta 2012

Last week good stuff
I thought it would be a fun idea to start a new routine. From now on I'll try and make a post every Monday about the things that made me smile last week. Things that may not seem too big or important but were nice, anyway. Perhaps even things that I wasn't too thrilled about, but I want to look at them in a positive way. So here goes last week.
Ajattelin, että olisi hauskaa aloittaa uusi rutiini. Tästä lähtien yritän joka maanantaina kirjoittaa jutun asioista, jotka saivat minut hymyilemään edellisen viikon aikana. Asioista, jotka eivät ehkä ole mitenkään suuria tai merkittäviä, mutta olivat kivoja kuitenkin. Ehkä jopa asioista, joista en ollut kovin innoissani, mutta joita haluan opetella tarkastelemaan myönteisellä tavalla. Tässä siis viime viikko pähkinänkuoressa.

1. We had really good food several times. Nicely prepared dinners instead of just throwing something together quickly.
2. The bread machine! I bought a used one a few weeks ago and finally taught myself to actually use it. Now I am closer to *the goals I set for this year*.
3. My husband and father-in-law took down our very old and high hedge. This means we are in the wide open for everyone to look at. I'm learning to appreciate the upsides of it; more sunlight on our yard... and now I have to make myself plant some flowers and stuff, as everyone can see our garden.
4. The Silver Shade film I got for my *Polaroid camera*. I like it much better than the color film I tried earlier! I'm so glad *The Impossible Project* is making this happen.
5. My niece came over to see a 3D-movie. Oh yes, we have a 3D-TV in our movie room! We are paying for it for a looong time, but after seeing a few movies in 3D I have to say it's totally worth it.
6. I am well enough for sports again after the flue, yay! Yesterday we went *nordic walking* and I was even able to run without my knee hurting. I've really missed running.

1. Söimme todella hyvää ruokaa monta kertaa. Kunnolla valmistettuja aterioita sen sijaan, että vain kasaisimme kokoon jotain pikaista.
2. Leipäkone! Ostin sen käytettynä muutama viikko sitten, ja viimein otin selvää kuinka se toimii. Nyt olen lähempänä *vuodenvaihteessa tekemieni toiveiden* toteutumista.
3. Mieheni ajoi isänsä kanssa vanhan, korkean pensasaitamme alas. Olemme siis risteyksessä kaikkien näkyvillä. Yritän opetella arvostamaan asian hyviä puolia; pihan aurinkoisuutta ja... no nyt on pakko istuttaa jotain kivaa pelkän nurmen tilalle, kun kerran kaikki näkevät.
4. Silver Shade-filmi, jota hankin *Polaroid-kameraani*. Se toimii paljon paremmin kuin aiemmin testaamani värifilmi! Onneksi *The Impossible Project* on ryhtynyt näitä filmejä uudelleen valmistamaan.
5. Siskontyttöni tuli katsomaan 3D-elokuvaa. Kyllä vain, meillä on uudessa elokuvahuoneessamme 3D-telkkari! Sitä maksetaan vielä piiiitkän aikaa, mutta jo muutaman elokuvakokemuksen jälkeen voin sanoa, että kyllä kannatti.
6. Olen taas tarpeeksi terve urheilua varten, mahtavaa! Eilen kävimme sauvakävelyllä ja pystyin jopa juoksemaan pitkästä aikaa ilman pistävää kipua polvessa. Olen kovasti kaivannut juoksulenkkejä.

12 kommenttia:

 1. Sulla on tullut tänne paljon juttuja, aikaisemmin kävin ihastelemassa lohduttomia tulva kuvia...

  Kynsikkäät olivat kauniit. Minulla on sellaiset ohkaiset kyynärpäähän asti, oli tänäänkin takin alla puseron hihan jatkeena (+4C aamulla).

  Hyvä kun olet tervehtynyt ja päässyt ulos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Johki - Tosiaan, kovasti on vielä tarvetta kynsikkäille ja lapasille. Tänä aamuna piti rapata auton tuulilasi kun se oli jäässä! Missä ihmeessä se kevät on?

   Poista
 2. I should do some sports...but feel so tired!
  Love your new routine!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ibb - Don't worry, there are days when I'm too tired or busy for sports, too. Like today... Laundry, cooking, cleaning, baking after work and then I was just too exhausted. But there's always tomorrow! :)

   Poista
 3. Toi polaroid-juttu on kyllä kadehdittavan kiva. Kuvat ovat ihan omanlaisiaan. Ja tuokin on hyvää itsekoulutusta, että listaa viikon kivoja asioita. Mulla on kyllä yleensäkin tapana nähdä vain kivoja asioita tai ainakin muistaa vain hyvät jutut, joten olen jo valmiiksi valikoiva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjailijatar - Olen kovin onnellinen, että tulin tuon kameran ostaneeksi 90-luvulla. Nyt se on mulle kultaakin kalliimpi. Saa niitä kyllä nettihuutokaupoista kohtuuhintaan, mutta tuo uustuotannossa oleva filmi on vielä hirmu kallista. Toivotaan, että hinta tippuu kun menekki kasvaa ja saavat vielä laadun kohdilleen kokemuksen myötä.

   Poista
 4. Ompas vangitsevia kuvia! :)
  Onneksi olet jo terve, voi nauttia kunnolla näistä säistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. suvi - Kiitos! On kyllä tosi mahtavaa olla terve ja pystyä ulkoilemaan, flunssa on inhottavaa - varsinkin näin keväällä! Huomenna täytyy päästä taas kunnolla urheilemaan, kun tänään ei ehtinyt.

   Poista
 5. Auts, miten hyvännäköistä ruokaa... olen laihiksella ja joudun tyytymään ihan toisenlaisiin pöperöihin. Olen ihan ulkona noista filmikamerajutuista - onko ne tulossa takaisin harrastajille??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaana - Minä en suostu luopumaan mistään ruuasta, vaikka olisin millä kuurilla. Ruoka on vaan kertakaikkiaan niin hyvää! :) Oon tehnyt periaatepäätöksen, että jos pitää kiloja pudottaa niin pienennän annoskokoja ja lisään liikuntaa niin paljon, että ei tartte vältellä voita tahi hiilihydraatteja. (Tosin jos tänhetkiseen tilanteeseen lisätään vielä muutama kilo, joudun ehkä syömään sanani...)

   Itse olen vasta astunut tähän filmikuvaamisen upeaan maailmaan, mutta mulla on käsitys, että se on kovasti tulossa takaisin muillekin - tai ei ehkä koskaan ollut kadonnutkaan kaikilta. Filmille otetuissa kuvissa vaan on sellainen tunnelma, jota en ole digikameralla löytänyt vielä tuhansien ja taas tuhansienkaan otosten jälkeen. Vanhassa vara parempi!

   Poista
 6. Hyvä idea! Monasti ei näekään huonona hetkenä ympärillään olevia hyviä asioita ja niitä on kuitenkin usein paljonkin! Pienet asiat kuiskuttelevat! (mulle tuli nälkä, haluan illalla oikein ison rasvaisen pihvin!)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. vilukissi - Mulla on joskus taipumusta unohtaa ne mukavat pikkuasiat, vaikka pitäisinkin niitä tapahtumahetkellä oikein hyvinä. Nyt ajattelin, että laittaisin ne kaikki heti muistiin. :) Pihvi kuulostais muuten herkulliselta!

   Poista

Take your time.