perjantai 4. toukokuuta 2012

Keeping me warm

Now that I've had to stay home because of the fever, I've been extra grateful for the beautiful handwarmers dear *Ibabe* sent me a while back. I was completely surprised by the present and adore these works of art so much. They are keeping me warm when I feel cold even inside the house. If all people were as thoughtful and lovely as she is, we would live a fairytale. Thank you again, Ibabe!
Kotona sairastaessani olen ollut erityisen kiitollinen kynsikkäistä, jotka *Ibabe* minulle lähetti muutama viikko sitten. Lahja tuli täysin yllätyksenä ja ihastuin näihin välittömästi. Ne pitävät kädet lämpimänä silloin, kun sisätiloissakin tuntuu palelevan. Jos kaikki olisivat yhtä herttaisia ja huomaavaisia kuin hän, olisi maailma satumainen paikka elää.

5 kommenttia:

 1. Ihanat kynsikkäät. Harmi että olet kipeänä. Toivottavasti kevään aurinko auttaa parantamisessasi. Kyllä maailma tarvitsee Ibabe kaltaisia. Satumaisesta maailmasta missä se on? männiköllä on mukavaa, mutta ei kaikki ole niinku pitäisi, nettiyhteydet ei workkaa, Elisa aiheuttanut meille jo paljon harmia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. maiju - Niinhän se taitaa olla, ettei satumaista maailmaa olekaan. Tai ehkä sittenkin niin, että on monta satumaista maailmaa; jollekin näyttää naapurin maailma ihan satumaiselta, kun taas naapuri kenties pitää omaa maailmaansa hyvinkin tylsänä ja toivottomana.
   Se on kyllä vallan rasittavaa, jos netti ei toimi. Meillä oli ennen nettitikku (nykyään kiinteä yhteys ja w-lan), ja silloin meni netissä roikkumiseen hirveästi turhaa aikaa. Lataamiset ja niiden odottelut kesti valtavan kauan. Onneksi nyt kaikki sujuu nopsasti. Toivotaan, että teilläkin tilanne paranee!

   Poista
 2. Oh I'm sorry for you, I hope you will feel better soon.
  Right, these handwarmers are beautiful, it's a nice and useful gift.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Menthe Blanche - Thank you, I am feeling better already. I even took a walk yesterday evening. It must have been a spring flue virus, or something :)

   Poista
 3. Thanks for your words... so touched!

  VastaaPoista

Take your time.