tiistai 22. toukokuuta 2012

Good morning!


9 kommenttia:

  1. So so good morning...so early.
    So much light
    Here it was grey at the same hour, when i was nearly opening my eyes...a bit more please...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ibb - I love mornings like this, when the sun just fills your whole kitchen! I just wish I'd have a day off, instead of having to go to work... :D

      Poista
  2. Täällä kukkivat tuomet ja ilmassa on ihastuttava kesän tuoksu!! Myös leikattu ruoho tuoksuu, sekin eka kertaa tänä kesänä. Ihan tässä tuntee heräävänsä eloon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jaana - Meillä leikattiin toissapäivänä ensimmäisen kerran nurmikko. Se on kyllä varma kesäntulon merkki! Tänään menen töitten jälkeen hakemaan puuntaimia, kirsikkaa ja omenaa ajattelin. Vihervouhotus on viimein iskenyt mullekin... :)

      Poista
    2. Kiva, kiva! Kirsikkapuut ovat ihania, samoin omenapuut, mutta olen menettänyt jo kaksi omppupuuta jäniksille talvella, kun en ole jaksanut suojata niitä kunnolla. Nyyh.

      Poista
  3. Hi Anna,

    Lovely blog &
    lovely photos


    Following you now


    Fiona

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Fiona - Oh, thank you! I'm glad you found your way here. Welcome! :)

      Poista
  4. Tykkään niin tuosta lehtivihreästä, kun nouseva tai laskeva aurinko osuu niihin!! Tyylikäs kello, onko siinä jokin oikea kaupunki?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Johki - Kello on pikkusiskon meille antama joululahja, jo 12-13 vuotta sitten. En tiedä onko siinä "oikeaa" kaupunkia, mutta herätysääniksi saa asetettua Elviksen eri balladeja... :D

      Poista

Take your time.