sunnuntai 22. tammikuuta 2012

Housewarming

Besides redecorating our own house, I like seeing what other people have done with their places. If I can combine that with meeting a big bunch of friends and having a good laugh... well, what could be better? We spent last night at our friends' house warming party. They have just moved into a brand new apartment which they have decorated with good taste. To respect their privacy I'm not showing very detailed pictures, but I can tell you the atmosphere was quite lovely!
Oman kodin sisustamisen lisäksi on hauska nähdä muiden sisustusratkaisuja. Jos vielä voin yhdistää sen ison ystäväjoukon tapaamiseen ja hauskanpitoon, mikäpä sen mukavampaa! Eilisillan vietimme ystäväpariskunnan tupaantuliaisissa. He ovat juuri muuttaneet upouuteen osakkeeseen, jonka ovat muokanneet kodiksi hyvällä maulla. Yksityisyyttään suojellakseni en näytä paljon kuvia, mutta voin kertoa, että tunnelma oli lämpöinen.

5 kommenttia:

 1. Ai kun kiva toi keittiön välitila!!! Mäkin haluaisin keittiöön jotain reseptitekstejä/tauluja tms. mutta Tuomo vastustaa kaikkia tekstejä. Blaah.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös ookin! Ton vaniljacappucinoreseptin lisäksi välitilasta löytyi teksti (tai oikeestaan se oli lainaus, en muista keltä) "I always cook with wine, sometimes I even add it to the food." Musta se oli varsin hauska! :D

   Poista
  2. Hih, oon kuullut ton joskus ennenkin. Mun essussa lukee: "Drink no wine before its time. ITS TIME!"

   Poista

Take your time.