sunnuntai 9. syyskuuta 2012

Over and over again




































I'm stating over and over again; this is my favorite time of the year. I do not mind the busy weekdays, as long as on weekends I get to go out, smell the cool, fresh air and charge my batteries.

If you can't see me here, you might find me on *Flickr*. Or just out there in the nature again.

Kerta toisensa jälkeen totean, että tämä on vuodenajoista parhain. Arjen kiireet eivät haittaa, jos vain viikonloppuisin pääsen ulos tuonne viileän raikkaaseen ilmaan paristojani lataamaan.

Jos minua ei näy täällä, saatan olla *Flickr:ssä*. Tai sitten taas tuolla pellolla.

24 kommenttia:

  1. VAstapuidun pellon ja muokatun maan tuoksua täällä. Tuulella on kiire. AUrinko jakaa syyssäikeitään.
    Syksy on kaunis♥

    Voi hyvin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. tinttarus - Syksy on tosiaan kaunis, jopa nyt kun sataa ja myrskyää... Ei anneta sään häiritä, vaan nautiskellaan vuodenajasta. :)
      Hyvää viikonloppua!

      Poista
  2. Ihana tuo ensimmäinen kuva. Kämmekkäät kädessä minäkin ulkoilin la ja su aamuna ihanan raikkaassa ilmassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Johki - Sanoin kerran J:lle, että puidun pellon tuoksu alkaa aina jännittää. Se liittyy niin olennaisesti syksyyn ja koulujen alkamiseen, johonkin uuteen vaiheeseen taas elämässä. :)

      Poista
  3. Love your photos - they are like paintings, your new header is so incredible beautiful it really warms my soul - thank you for that!
    xo Barbara
    Have a nice fresh sunday evening!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Barbara - Oh thank you dear! Such lovely compliments. I love taking photos in the fall, the colors are so intense and live. I have always been and autumn girl! :)

      Poista
  4. Minäkin tykkäisin olla tuolla pellolla. Luonto tekee kyllä ihmeitä. En minäkään tiedä oikein parempaa tavata ladata ihan tyhjiä akkuja. Ystävätkin ovat tärkeitä, mutta jos on ihan poikki, ei jaksa olla edes sosiaalinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kirjailijatar - Luonto on niin tärkeä osa elämääni, että riutuisin pois jos sinne en pääsisi. Viime viikonloppuna tavattiin kyllä ystäviäkin, se oli mukavaa. Mutta olet oikeassa; jos joutuu väsyneenä vähän kuin pakon edessä olemaan toisten seurana, se ei ole kivaa. Itselleni ainakin on mahdotonta teeskennellä iloista ja pirteää, jos on täysin virta lopussa.

      Poista
  5. me too! I love how everything in nature seems to slow up this time of year, winding down for winter. I often walk through the fields by our house trailing my hand through the wheat and barley..bliss x

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Little Dotty Bird - Oh the fields... Growing up on a farm they became such a favorite place of mine. I love nature and I'm glad I'm not living in a middle of a huge city. :)

      Poista
  6. Tää alkusyksy on myös mun suosikkivuodenaika :) Värit ja tuoksut! Ja valo on jotenkin erilainen kuin vielä äsken; kesällä. Katoppa vaikka mun viimeisiä fb-kuvia; ne näyttää lähes kesäisiltä mutta niissä on jo syksyä. Ja sitä näkyy sun viljavissa kuvissakin ;) Tuoksun voi aistia kuvastakin ! Ja tänään oli ainakin täällä meillä aivan ihana alkusyksyn aurinkoinen päivä :)

    Kirsikka

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kirsikka - Joo se syksyn valo on uskomaton! Väreistä tulee niin intensiivisiä ja eläviä, ettei sellaista ole kesällä (eikä talvella...) Pakko siirtyä tän jälkeen heti katselemaan sun kuvia! Ehdin nykyään arkena vain satunnaisesti kännykällä selailemaan uutisia, joten ovat menneet multa ohi!

      Poista
  7. I adore those moments...here autumn is arriving but not so fast as over there.
    I can imagine some pink warmers...I am so happy you are using them. THANKS

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ibb - The handwarmers are so lovely, thank you again. I keep them in my car and they have been a lifesaver on cold autumn mornings. One morning this week I had to scrape frost off the windshield, brrrrrr!! :)

      Poista
  8. Hello Anna
    Nice pictures you show.
    Want dg a good new week :)
    Hugs Hanne Bente

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hanne Bente - I love taking pictures in the fall, everything is so colorful now. Have a wonderful weekend!

      Poista
  9. Hei taas pitkästä aikaa! :)
    Ensitöiksi pitää sanoa, että ompas hieno ja vangitseva uusi banneri!
    Upeita syksyisiä kuvia muutenkin! Kuten Kirsikka tuolla ylempänä mainitsi, tuoksun voi aistia kuvasta.
    Syksy on muutenkin sellaista aikaa, että mielellään liikkuisi kameran kanssa ulkosalla ja vangitsisi tunnelmat kuviin. :)

    Mukavia syyssäitä (ei mieluusti niitä vetisimpiä)! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. suvi - Kiitos! Tosiaan, syksy suorastaan huutaa ottamaan kameran kainaloon ja lähtemään tuonne luontoon. Nyt kyllä myrskyää, joten taidan käydä vain pikaisesti koirien kanssa kävelyllä... Raikasta syysviikonloppua sinulle!

      Poista
  10. Kauniit kuvat!!! Kirkasta syksyä sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pohdiskelija - Kiitos! Ja oikein hyvää viikonloppua syysmyrskystä huolimatta (täällä ainakin myrskyää)...

      Poista
  11. There is no better way to recharge! Hope you get enough time to do so in the coming time.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. anna - Nature's power is amazing. It gives me so much energy. I have to go out again soon, even though it's raining and storming today... :)

      Poista
  12. On se hyvä aika, Syksy! Keräsin jo oranssisia ja punaisia vaahteranlehtiä rautalankaan...odotan, että putoaisi lisää. Teen kranssin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. vilukissi - Ai että, syyskranssi! Minun pitäis kerätä pihlajanmarjaterttuja ja -lehtiä pakastimeen, jotta pystyn tekemään jäätauluja talvella. Sikäli kun saadaan talveksi pakkasia ollenkaan... Syksyistä viikonloppua sinulle!

      Poista

Take your time.