tiistai 25. syyskuuta 2012

Tuesday evening

12 kommenttia:

 1. Komeat ovat kuvat syksystä. Muuttolinnut, viljan puinti ja oransiin ruskeat lehdet puissa. Olet hyvä kuvaaja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. maiju - Kaunis kiitos! Itse koen, että mitä enemmän ja kauemmin olen kuvannut, sitä vähemmän koko alasta tiedän... On vielä pitkä matka toivomiini taitoihin, mutta harjoittelu on hirveän mukavaa. Varsinkin näissä syksyn väreissä!

   Poista
 2. Fall is really here. The colors are warm and beautiful. But autumn is definitely not my favorite season. Have a nice evening. Elsa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Menthe Blanche - The colors are definitely a big part of what I love about autumn. It has always been my favorite, but I definitely understand why many people do not exactly like it... So I hope your favorite season will be here again soon, whatever it is! :)

   Poista
 3. Niiiin hienot värit!

  Kirsikka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirsikka - Kun aurinko laskeutui ollessani kotitaloni pihalla (siis siellä, missä äitini yhä asuu), jäin ensin vain ihan mykistyneenä tuijottamaan voiko tuollaista uskomatonta kultaisen oranssin värjäämää maisemaa ollakaan. Sitten tajusin, että onhan mulla onneksi kamera mukana! Luonto ei varmaan ikinä lakkaa minua hämmästyttämästä.

   Poista
 4. Ihanat, niin lämpöiset auringonlaskukuvat!
  Ja söpö oli Siilin maja edell.post. Laita houkuttimeksi kasa puunlehtiä ovensuuhun, niissä ne kait luonnossa talvehtii :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Johki - Jostain tosiaan luin, että lehtiä kannattaisi jättää mökin ulkopuolellekin sen lisäksi, että niitä ja heinää laitetaan mökin sisään. Täällä on ollut niin sateista, ettei märkiä lehtiä ole viitsitty vielä tukkia mökkeihin. Toivotaan, että tänään kuivuisivat sen verran, että mökit saisin paikoilleen!

   Poista
 5. Vastaukset
  1. tinttarus - :) Kaunista syysviikonloppua!

   Poista
 6. *syvä huokaus* aivan ihania kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. suvi - Voi kiitos! Tuolla aiemmassa kommentissa juuri sanoinkin, ettei luonto lakkaa ikinä hämmästyttämästä mua. Uskomattoman vahvasti tuo auringonlasku värjäsi kaiken ympärillä olevan.

   Poista

Take your time.