torstai 7. kesäkuuta 2012

What day is it today??

What a week so far... I'm both exhausted and excited. We have a fun weekend to look forward to. Good food and wine in great company (hopefully also sunshine and having dinner outdoors). If it's anything like in the magazines, it'll be perfect.
Melkoinen viikon alku takana... Olen uuvuksissa, mutta innoissani. Odotamme hauskaa viikonloppua. Herkkuruokaa ja viiniä hyvässä seurassa (toivon mukaan myös auringonpaistetta ja kattaus ulkoilmassa). Jos ilta muistuttaa vähänkään lehtikuvia, siitä tulee täydellinen.

11 kommenttia:

 1. Hi Anna,

  Enjoy your weekend! You have some great plans.

  Heidi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heidi - Thank you! I hope I'll have pictures to show you later!

   Poista
 2. Voi, täälläkin toivotaan auringonpaistetta ja kesälämpimän läsnäoloa! Viikonloppuunne oikein onnistunutta juhlaa! Meillä juhlitaan rakkaan äitiä, 80vee täällä meillä ja minäkin luotan kovasti ulkokattaukseen! Terassille on jo laitettu pöytäpaikat 30lle. TAkana yhdet lakkiaiaset, yhdet viiskymppiset ja muutama suloinen lomapäivä:)

  Lehtikuvan kattaus on just nam!! VAlkoinen ja vihreä minullakin mielessä:)

  MInä olen eilisen iloinnut tilaamistani kahdesta pellavatunikasta. Saapuivat Pia`s blogin kautta ja ovat iiiiihanat!!

  Luoksesi onnistunutta juhlan suunnittelua ja juhlailtaan kaiken sujumista juuri parhain päin!!

  Iloa!!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tinttarus - Meillä ei ole erityisiä juhlia tiedossa, vaan viisi työpaikan naista raahaavat itsensä ja puolisonsa saman pöydän ääreen. Neljän pariskunnan voimin ensin testattiin meidän uusi taverna, nyt porukka kasvaa ja siirrymme seuraavan pariskunnan kestittäväksi. Tätä, kuten tavernailtaakin, on suunniteltu viikkoja ja odotukset ovat hirmuiset! :)

   Onnea sinne anopille, ja onnittelut hyvästä tunikaostoksesta! Tarttis munkin etsiä jotain päällepantavaa viikonlopuksi...

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Olina - Kuten tuossa tinttarukselle jo kerroinkin, suunnitelmissa on työpaikan naisten yhdistämät kekkerit. Tulee ihan mahtavaa! Toivotaan nyt vielä, että ennusteet menevät vähän pieleen ja saadaankin hurjan lämmin ja aurinkoinen keli... :D

   Poista
 4. Hi Anna,

  Glad that you have had a good week even though it was exhausting.

  Your weekend sounds like something to really look forward too.

  Don't think we will be eating outdoors anytime soon
  as the weather here is dreadful
  we are on a weather alert today and for the next 48 hours
  lots and lots and lots of rain expected

  Looking forward to seeing photos of your weekend soon

  Enjoy, enjoy, enjoy....  x

  VastaaPoista
 5. En epäile hetkeäkään, etteikö juhla-illasta tulisi kuvan kaltainen! Mukavaa viikonloppua, olokoot siinä jo lämpöä ja kesäistä oloa tulvillaan!

  VastaaPoista
 6. Hauska ajatus, että ilta tai jokin hetki voisi olla kuin lehtikuva, siis hyvässä mielessä, ei ahdistavassa (välillä sellaiset liian täydelliset kodit ja perheet lehtien sivuilla voivat vähän ahdistaa).

  VastaaPoista
 7. Söin to-iltana kauniissa paikassa, erittäin maukasta ruokaa, hyvässä seurassa. Toivottavasti teidän ilta oli onnistunut!

  VastaaPoista

Take your time.