lauantai 16. kesäkuuta 2012

This is why I've been away

Such a hectic working week behind me. On the very few free hours each day I've been on foot and on bicycle for dozens of kilometers. Summer is here, and my summer holiday is 9 workdays ahead.

Rankka työviikko takana. Vähäiset vapaa-ajan tunnit olen viettänyt kävellen ja pyöräillen kymmeniä kilometrejä. Kesä on täällä, ja kesäloma yhdeksän työpäivän päässä.

15 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia. Voi jänö niin piilossa on. Sinulla pian loma edessä ja heinäkuussa saat olla yhdessä rakkaasi kanssa. Viettäkää ihana kesä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. maiju - Minua yhtä aikaa nauratti ja säälitti tuo jänönen... yritin ottaa kuvat nopeasti ja jättää sen sitten rauhaan. Odotan lomaa ja varsinkin mökkiaikaa kovasti, toivotaan että säät ovat mitä parhaimmat!

   Poista
 2. Beautiful photos Anna.

  Not surprised you have been away
  if we had sunsine here I would be away too!

  Have a good weekend.

  Fiona x

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Fiona - Thank you! I've been trying to enjoy every moment of sunshine we get. Tommorrow it's supposed to rain again so I'll stay inside. I hope the weather will soon be kind to you as well! :)

   Poista
 3. Näistä kuvista huokuu Suomi! Kaunista!
  Vapaa-aika on hyvä viettää kävellen tai pyöräillen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tie on kevyt - Kiitos! Kyllä tuo ulkona liikkuminen on vienyt minut täysin mennessään. Se on mahtavaa vastapainoa pitkälle päivälle työpaikan sisätiloissa. Ja kun vauhtiin on päässyt, ei pieni sade tai vastatuulikaan enää häiritse. :)

   Poista
 4. Meillä taitaa alkaa loma samaan aikaan. Minä rakastan pieniä hiekkateitä, jotka kiemurtelevat kauniissa suvimaisemassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjailijatar - Jos olisi mahdollista, polkisin kaikki pyörälenkkini syrjäisillä pikkuteillä. Se täydellinen eristäytymisen tunne, hiljaisuus (vaikka luonto on kyllä äänekäs) on tosi vahva.

   Poista
 5. Sulla on kyllä joku maaginen taito vangita kuviin juuri se hetki, minkä kamera pysäyttää! Kaikki nuo pikkuitikatkin, jotka melkein lentää kuvasta tänne... ja tuo pupu <3
  Ihanaa viikonlopun jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ellis - Voi kiitos taas kauniista sanoistasi! Tuon itikkakuvan otin ihan taianomaisessa paikassa perjantai-iltana. Mun oli pakko pysähtyä ja vain tuijottaa eteeni viisi minuuttia, kun hetki oli niin mielettömän kaunis. <3

   Poista
 6. Your pics are amazingly beautiful, as always. The countryside is so lovely. Wishing you days with lots of sunshine, especially on your upcoming vacation. Enjoy!!! xoxo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heidi - Thank you, my friend! I really hope the weather will be something like this during my vacation! :)

   Poista
 7. Ulkoilukelit ja maisemat kohdillaan! Ensimmäisestä kuvasta tulee kesämuistoja mieleen ja hiekkatien mutkakuvaan jäin kiinni, niin elävä.

  VastaaPoista
 8. Ihastuttavat kävelykuvat!
  itsekin olen kävellyt enemmän kuin pitkään aikaan, kymmeniä ja taas kymmeniä kilometrejä. Imenyt kesän tuoksuja ja tunnelmia..

  Hyvää Juhannusviikkoa ! :)

  VastaaPoista
 9. Enjoy a lot!
  Love the atmosphere of the photos....

  VastaaPoista

Take your time.