tiistai 19. kesäkuuta 2012

:)


Recently *Olina* dared me to take more self-portraits. Somehow I've always felt too self-centered if I've posted just a couple of pictures of myself here. Well, I decided to change that, as I do love looking at other people's self-portraits. I had a practice with the *summer shirt DIY-post* when I had to take a picture of myself wearing the finished shirt. Now I have a good reason as well; new glasses! But I decided to take it one step further and forget about being serious and trying to look nice in pictures. Goofing around and making funny faces is much more fun, I dare you all to try it!

Jonkin aikaa sitten *Olina* usutti minua ottamaan enemmän omakuvia. Jotenkin oloni on aina tuntunut itsekeskeiseltä, jos täällä on nähty jokunenkaan kuva minusta. Päätin muuttaa ajatustapaani, koska itse kovasti tykkään nähdä toisten omakuvia. Harjoittelin jo *kesäpaitajutussa*, kun piti esitellä valmis paita ylläni. Nytkin kuville on jonkinlainen syy; uudet silmälasit! Mutta ajattelin viedä idean vähän pitemmälle, lakata yrittämästä liikaa ja unohtaa turhan vakavuuden. Pöllöttely ja hassut naamat tekevät iloisemmaksi, kokeilkaapa itse!

26 kommenttia:

 1. Ihania kuvia, kertakaikkiaan! Silmälasitkin ovat nätit. Kuule, jos on noin nätit kasvot kuin sulla on, niin voi kuvia ottaa vaikka kuinka paljon ja esitellä niitä! Ja tämä tarina on tosi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihana vilukissi, kiitos kovasti. Tulin siihen tulokseen, että koska en kerran muutenkaan ota itseäni turhan vakavasti, miksi tekisin niin omakuvienikaan kohdalla. :)

   Toivon teillekin sinne pian taas ilon pilkahduksia synkemmän ajan jälkeen!

   Poista
 2. Kaunis sinä! Ja hienot lasit!! Minäkin haaveilen uusista laseista, nämä nykyiset ovat keikkuneet nenällä jo yli kolme vuotta, ja vaikka ovatkin edelleen kivat, vaihtelu virkistäisi...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olina - Kiitos, nämä rillit tuntuivat ihan heti omilta! Ja aina kun näiden kanssa kulkee peilin ohi, tekee mieli illistellä. :D Mulla on ollut huono tapa käyttää samoja laseja vuosikaudet (edelliset taisi olla yli 4 vuotta, sitä edelliset jopa 8v...), mutta nyt yritän vaihtaa useammin. Pakko mainostaa, että favoptic.com:ista olen näiden lisäksi tilannut myös aurinkolasit vahvuuksilla, molempiin olen ollut tosi tyytyväinen. Ja huippuhalvat verrattuna aiempiin optikkoliikkeestä ostamiini. Vaihtelu kyllä virkistää, vaikka minäkin tykkäsin edellisistä laseistani!

   Poista
 3. Silmälasit upeat, sopivat sinulle hyvin. Kaunis olet:)
  Jos meikä laittaisi selfpotraitit ei näkyisi muuta kuin ryppyjä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. maiju - Kiitos! Voi kuule, minä tykkään rypyistä. Ja harmaista hiuksista! Olen jo kauan hokenut kavereille, että jos hiukseni alkaisivat harmaantua, en enää koskaan värjäisi niitä. Olen ainoa tosi vaalea meidän perheessä (ja melkein koko suvussa); isän mummu oli vaalea ja nyt elättelen toiveita että minunkin hiuksistani joskus tulisi hopeisenharmaat! :)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. ibb - Laughing at myself is one of the best things I know! ;)

   Poista
 5. Hymyilen tässä maijun kommenttia....minusta kun laittaisi potretin, olisi vielä lisää ruttua ja ryppyä. Ikäkriisi. Onneksi ei sisimmässä:)

  Ihana sinä!!!♥♥♥
  Ja lasit on just ihanat!

  Kiitos hyvänmielen postauksesta. Sopivasti sadetiistaihin toi auringonpaisteen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tinttarus - Juuri maijulle kirjoitinkin, että minä tykkään rypyistä. Niistä näkyy eletty elämä, hyvässä ja pahassa. Aina hirvittää, kun jotkut korjauttavat ja täyttävät juonteitaan iän myötä. Miksi ihmeessä? Ainoa ryppy joka itseäni vähän häiritsee, on joskus kulmien väliin syntyvä "huoliryppy". Täytyy siis yrittää hymyillä aina vaan, ja olla kurtistelematta kulmia! :)

   Poista
 6. Ha, ha! Great :) These self portraits are fun and nice. I'm too shy to do the same!
  And your new glasses are great too :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Menthe Blanche - Thanks! I was a little shy to take pictures of myself, too, but I will try and change that now. These shots were a lot of fun, I got to laugh at myself many times!

   Poista
 7. hei meillä melkein samat rillit:)
  Kiitos kivasta postistasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maria - Minä tykästyin näihin laseihin heti, olivat jotenkin niin minunnäköiset. Mukavaa viikon jatkoa!

   Poista
 8. Jee! Ihanaa saada kasvot ihanille kuville ja tarinoille :))
  Hyvä sinä rohkea <3
  Kauniit on molemmat: sinä sekä uudet silmälasit!
  Minulla on samanlainen kynnys tuohon omaan fotoon, jonkun verran niitä oon laittanut, mutta mahdollisimman epäselviä ja epämääräisiä... mikähän siinäkin on... :D
  Kiva postaus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ellis - Olen usein pohtinut miksi tuntuu niin hankalalta laittaa omia kuviaan esille. En ikinä ajattele toisten omakuvista, että olisivat jotenkin itsekeskeisiä. Ehkä harjoitus tekee mestarin tässäkin asiassa... Näitä räpsiessä ainakin oli tosi hauskaa! :D

   Poista
 9. Hey you! I'm loving those glasses!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ida Thue - Thank you! I love'm, too, they just felt like "me" right from the beginning! :)

   Poista
 10. Mahtavan hyvin sopii nuo lasit sulle! Tosi kauniit. Minä just viime viikolla kävin valitsemassa itselleni uudet rillit ja hitsi, kun se on vaikeaa. Mun mielestä mitkään lasit ei sovi mulle mitenkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjailijatar - Kiitos, miellyin näihin heti! Minustakin on yleensä vaikea valita sopivia kehyksiä, varsinkin ihan optikkoliikkeessä, kun myyjä tarjoaa omia näkemyksiään tuntematta minua yhtään. Tuo kotona sovittaminen on mulle juuri oikea juttu. :)

   Poista
 11. Nuo lasit sopii sulle tosi hyvin. Kiitos linkkivinkistä, menen katsomaan löytyisikö sieltä, sillä uusien lasien hankkiminen on ollut ikuisuusprojekti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saga - Kiitos! Lämpimästi kyllä suosittelen tuota silmälasisivustoa, mulla on ainakin olleet onnistuneita hankintoja :)

   Poista
 12. Hi, dear Anna!
  new pretty glasses? You are blond now! cool!

  Are you putting on a sleeping mask during the bright nights?

  xAriane.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ariane - I love my new glasses, they look just like me. A little bit funny :) Yes, I'm almost completely back to my real hair color! I'm thinking of not going back to red for a while, but we'll see... And I don't need a sleeping mask as I'm known to sleep tight even if there was an explosion... but I would hope for dark nights through the whole summer because I like the atmosphere better! :D

   Poista
 13. Good decision! I feel like you: I like to see other people's protraits, but I barely upload one of mine on the blog. I will need some time more to start doing funny face portraits...let's see!
  Very trendy your new glasses !

  VastaaPoista
 14. Onpa ihana fiftarilook! <3 Lasit sopivat sinulle tosi hyvin...

  Mukavaa kesänjatkoa! :)

  VastaaPoista

Take your time.