maanantai 2. huhtikuuta 2012

Testing, testing... to find out if mobile blogging works. I would definitely post more often if it did, so let's keep our fingers crossed!
Kokeilen toimiiko bloggaus vauhdista, siis kännykällä. Toivotaan, että toimii, jotta minäkin ehtisin päivittää vähän useammin!

10 kommenttia:

 1. Toimii paremmin kuin tämän ääni täällä. Sairaslistalla.
  Osuivat silmiini tuosta alempaa nuo namilasit♥ Nam.
  Luoksesi paljon iloisia ajatuksia ja valonsäteitä. Valoa nyt hurjat määrät ,sillä taivas heitteli uuden valkoisen peitteen kaiken ylle. Kymmensenttisen:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tinttarus - Voih, keväällä on inhottava olla kipeänä. Parane pian! Meilläkin on sadellut lunta pitkin viikkoa, vaikka välillä on nautiskeltu auringostakin. Kylmää on vielä... mutta kevättä jo ilmassa. :)

   Poista
 2. It works...I have tried...but no time neither for mobile...nor for pc

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ibb - It's possible that I won't have time to post more often even with the mobile... but I'm glad I now have the possibility. Let's hope for the best (and for more time!) :D

   Poista
 3. Minäkin välillä mietin, pitäisikö hankkia sellainen puhelin, jolla pääsisi nettiin... Ja sitten totean, että (minulle!) saa luvan riittää kannettava...:D Hyvin näyttää toimivan! Jes!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olina - Minulla on ollut kauan puhelin, jolla olen voinut tarkistaa sähköposti- ja nettiviestit. Olen huomannut, että se on jopa vähentänyt netissäroikkumisaikaa. Puhelimella kun ei jaksa selailla turhanpäiväisiä sivustoja, joihin läppärin kanssa helposti jumittuu... Nyt kun uudella (lue: käytetyllä) kännykälläni pystyy vielä tämän blogijutunkin hoitamaan, jää aikaa enemmän niille tärkeämmille asioille. Toivon vaan, että oikeasti saisin aikaiseksi päivittää tänne hieman useammin... :D

   Poista
 4. Näyttää toimivan. Sama ongelma kuin minulla viime aikoina. No, eipä pidä ottaa paiseita. Bloggaa sitä tahtia, kun ehtii.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjailijatar - Vuorokauden tunnit tuntuu loppuvan aina kesken... Oikeastaan en sinänsä stressaa blogin päivittämisestä, mutta usein löydän itseni tilanteesta, josta ehdottomasti _haluaisin_ kertoa blogissani. Sitten se vaan jää, kun ei ole aikaa avata läppäriä, siirtää kuvia koneelle, käsitellä niitä ja vielä ladata nettiin. Kännykällä pitäisi nyt pystyä kaikkeen tuohon (vieläpä nopeasti), tosin kuvakokoa ja fonttia en pysty säätämään. Katsotaan miten homma lähtee sujumaan!

   Poista
 5. Hyvin toimii! Itse en edes yritä... ;).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaana - Kun sain mobiiliasetukset viimein toimimaan, loppu olikin tosi helppoa. Ja kuten edellisiin kommentteihin olen vastaillutkin; tämä muutos säästää multa huomattavasti aikaa, vaikken mobiilipostauksen ulkonäköön olekaan ihan sataprosenttisen tyytyväinen. No, asia kai on tärkein, eikä ulkomuoto... ;)

   Poista

Take your time.