maanantai 16. huhtikuuta 2012

Home improvement news

Just a little taste of our so called tavern, which used to be our livingroom. We have made some big changes again (and I haven't even showed you the movie room yet!) to make our home as comfortable as possible to live in. Hope to show you more soon!
Pikku maistiainen nk. tavernastamme, joka ennen kulki olohuoneen nimellä. Täällä on tehty taas paljon muutoksia (enkä ole edes elokuvahuonetta ehtinyt teille esitellä!), jotta kotimme olisi mahdollisimman viihtyisä. Toivottavasti ehdin esitellä sitä pian enemmän!

4 kommenttia:

 1. Taverna, ihana nimi! Onpas hassua, koskaan en ole miettinytkään, että huoneilla voisi olla nimetkin...onhan mullakin nyt työhuone Lorvihuoneen nimellä. Toki en sitä itse keksinyt. Taverna...kuvastaa leppoisaa ja aurinkoista olotilaa. Aurinkoiselta kyllä tavernasi näyttääkin! Ihana iso vanha ruukkukin lattialla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. vilukissi - Tosiaankin, työkaverin kanssa ollaan oikein urakalla ryhdytty keksimään meidän uudistuville huoneille nimiä sitä mukaa, kun olemme yksityiskohtia myöten niihin suunnitelmia tehneet... (Ai miten niin meillä töissä käytetään aikaa itse työn lisäksi myös jaaritteluun..?) On paljon hauskempaa sanoa entistä olohuonetta, nykyistä ruokailutilaa saliksi tai tavernaksi, ja nimien myötä noita ominaisuuksia on uudistaessa korostettu entisestään. Esim. tuo meidän elokuvahuone muistuttaa mahdollisimman paljon elokuvateatteria, tai ainakin siellä on teatterimaisia yksityiskohtia paljon. Kannattaa kokeilla, varsinkin jos tykkää persoonallisista ja tavallisesta poikkeavista sisustusratkaisuista! :)

   Poista
 2. No, jopas - elokuvahuone! Haluan ehdottomasti nähdä kuvan!

  VastaaPoista
 3. Meillä samanlainen kirjahylly, niin tutunnäköinen:)

  VastaaPoista

Take your time.