keskiviikko 7. marraskuuta 2012

Maui Ocean Center

Beware. There will be a lot of pictures!
Varokaa, tiedossa on paljon kuvia!
 On the way back to Kihei from our *Halloween in Lahaina* we visited *Maui Ocean Center* in Maalaea. It was worth every penny we spent. Sea turtles, stingrays, sharks - all behind the safety of the aquarium glass. The most amazing creatures you could ever think of. We could have spent the whole day there.
Matkalla takaisin Kiheihin *Lahainan Halloweenista* poikkesimme *Maui Ocean Centeriin* Maalaean satamassa. Kokemus oli koko rahan arvoinen. Näimme merikilpikonnia, rauskuja ja haita turvallisesti akvaarion lasien takaa. Kaikkia mahdollisia ja melkein mahdottomiakin otuksia joka paikassa ympärillämme - siellä olisi voinut viettää koko päivän.

*Here* you can see a video where we are surrounded by all these wonderful things.
Kun klikkaat *tästä*, näet videon, jossa olemme kaikkien näiden ihmeiden ympäröimänä.

6 kommenttia:

 1. Havaiji on ihana!! Olimme siellä vuonna 1997. Ihana ilmasto, ei pöllömpää ruokaa ja mahtavat maisemat. Nuo vuoristotiet ovat pelottavia, etenkin, jos kuskia huimaa, kuten meillä. Ihanat rannat ja lämmin vesi. Kaloja rantavedessä, myös pikkuhaita. Eikä käärmeitä!

  Aloha! Hu(i)latkaa ankarasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaanuliina - Hymyilytti tuo viimeinen kehotuksesi! :)
   Jonkin aikaa tosiaan mietittiin saaren valintaa sen jälkeen, kun Havaijille päätettiin suunnata. Maui on ehdottomasti osoittautunut meille oikeaksi saareksi. Emme pidä hurjasta ihmisvilinästä, jota luultavasti Oahu tai ainakin Honolulu olisi ollut täynnä. Big Island taas, upeasta luonnostaan huolimatta, olisi voinut olla vähän liiankin hiljainen. Täältä Mauilta löytyy kaikkea sopivassa suhteessa; upeaa luontoa (vähän on jo kierrelty, mutta Haleakala ja ylängöt on vielä suunnitelmissa), ostosmahdollisuuksia ja niitä ihmisiäkin - silloin kun itse haluaa heitä kohdata!
   Ja tuon kauhujen vuoristoreitin jälkeen The Road to Hana taitaa kyllä olla ihan piece of cake... :D

   Poista
 2. Oh wow, how phantastic!! And now I want to dive and sea all this phantastic fishes, corals and floating in the ocean. Sigh.
  Lucky you!
  Barbara

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Barbara - It really was amazing. Such a different world below the waterlevel! It was great to find out the aquarium was so close to us. I think we spent at least two hours in there! :)

   Poista
 3. Kauniita kaloja, wau! Kiehtova tuo kalterikuva.
  On teillä mahtavia elämyksiä siellä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saga - Minäkin kovasti miellyin noihin kaltereihin tuolla yhdessä akvaariossa; näytti ihan kuin kohtaukselta suoraan jostain animaatioelokuvasta. :) Mauilla on kyllä uskomattoman paljon monenlaista nähtävää ja koettavaa, lämpimästi suosittelen kaikille!

   Poista

Take your time.