lauantai 10. marraskuuta 2012

Beach life


Needless to say, the beach life is one of the reasons we have enjoyed our vacation here on Maui so much. We were lucky selecting our condo; there is a wonderful and very quiet beach right in front of it. There have been times we've been the only ones out there, and it is such luxury to us after visiting many different, crowded beaches on our former vacations. We still intend to try out a more popular beach during our stay, though. But I doubt we'll enjoy it as much!

On sanomattakin selvää, että rantaelämä on yksi Mauin lomamme hyvistä puolista. Meillä kävi tuuri huoneistoamme valitessa; se sijaitsee erittäin kauniilla ja rauhallisella rannalla. Usein olemme olleet siellä ainoita, ja se tuntuu luksukselta aiempien lomakohteidemme ruuhkaisiin rantoihin verrattuna. Aiomme kyllä vielä täälläkin kokeilla jotain saaren suosituista isommista rannoista. Epäilen, ettei se vedä omallemme vertoja!

11 kommenttia:

 1. Huokaisen vain ,että OI IHANUUTTA!!Olette päässeet paratiisiin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tinttarus - Siltä kyllä täällä tuntuu. Maailma on ihmeellinen ja kaunis paikka!

   Poista
 2. Juuri tuota ajattelin kun olen katsellut kuviasia, että oletteko jollain yksityissaarella! Kun koskaan ei näy ketään, mielettömillä rannoilla! Aika hienoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Johki - On kyllä ihanaa olla tuossa rannalla, kun on niin kovin rauhallista. Tässä pari päivää mietittyämme ollaan ehkä hylätty ajatus käydä edes kokeilemassa jotain yleistä rantaa. Miksipä käytäisiin, kun se täydellinen on tuossa ihan vieressä! :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Menthe Blanche - I know, and I'm so grateful for being able to live this moment! :)

   Poista
 4. Ihan kuin olisin hetkeksi päässyt itsekin tuonne lämpöön! :)

  kiitos ihanista kuvista! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaisa - Kiva jos lämpöä tuli kuvien kautta sinnekin :)

   Poista
 5. That´s a perfect place just to stare at the sea and lost time conception...
  Enjoy a lot!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ibb - That's exactly what we've been talking about. It has often happened to us during this vacation, that we haven't had a clue of what time it is! And another funny thing; it seems they don't have clocks anywhere here on Maui... Truly a great place for a holiday! :D

   Poista
 6. Ihan kuin aurinko paistaisi tänne asti! Mulla loppuu nyt jotenkin adjektiivit kesken, mutta tavattoman kaunistahan siellä on. On aikamoista luksusta olla ainoa hiekkarannalla :)

  VastaaPoista

Take your time.