sunnuntai 9. joulukuuta 2012

**

This is as much light as we are getting these days. I don't really feel like taking pictures, but sometimes I force myself just to make sure I capture the winter as well. Wouldn't want to go through my photo albums and realise I've missed a whole season.

We are finally getting some more snow - if I'm lucky, I might be able to ski at the end of next week! Keep your fingers crossed for me!

Tämän enempää valoa ei nyt päivisinkään nähdä. Oikeastaan ei huvittaisi ottaa kuvia, mutta välillä pakotan itseni siihen, jotta talvikin tallentuisi muistiin. En haluaisi vanhana selata albumeja ja tajuta, että kokonainen vuodenaika puuttuu.

Lunta tulee viimeinkin lisää - jos hyvin käy, ensi viikon lopulla voi jo hiihtää! Pitäkää peukut pystyssä!

24 kommenttia:

 1. meilläkin oli eilen just tuollainen harmaa päivä, tänään oli hiukan kirkkaampaa, ainakin hetken. nythän on jo pimiä taas.

  valokuvat on kyllä oiva keino muistaa. mulla on viimeisen vuoden ajalta tosi vähän kuvia ja tuntuu, että en oikein muista, että mitä tein vai teinkö mitään. aina pitis muistaa kuvata, totta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. emmi - Minä aina uhoan ottavani tästä lähtien paljon kuvia tavallisesta arjesta, mutta jotenkin se jää... Myöhemmin varmaan harmittaa. Täytyy tehdä asiasta lupaus uutena vuotena! :)

   Poista
 2. Mulla on aikoja, vuosia, joilta ei ole kuvia lainkaan. Joskus tuntuu, kuin niitä vuosia ei olisi elänytkään...ei vaan muista tarpeeksi. Nyt päätin, että meillä paitsi kuvataan arkea myös teetetään kuvat kirjaksi säännöllisesti. Ensimmäinen tulikin jo postista joku aika sitten.

  Ai siellä ei vielä pääse hiihtämään, harmi, mutta varmaan pian pääset sinäkin. Me käytiin eilen viimeksi hiihtämässä ja piti vähän kisatakin. Kakkoseksihan minä jäin. Yksin hiihdellessä on vähän rauhallisempaa menoa. Huomenna taida mennä ihan kirkolle saakka oikealle ladulle käväisemään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saga - Kummasti sitä ajattelee, että "tässä hetkessä nyt ei ole mitään muistettavaa". Jälkikäteen silti huomaa kuvista vaikka mitä, tai muistaa jonkun tunnelman.
   Ai että tekisi jo mieli päästä sivakoimaan!

   Poista
 3. Ai niin, sinä taisit olla kova hiihtämään! Minäkin olen periaatteessa, mutta en ole viime vuosina siltikään paljon hiihdellyt. Tykkään sivakoida sillä tavalla rauhallisesti metsän siimeksessä tai jäällä. Ihan hissukseen vaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjailijatar - Minäkin olisin rauhallinen hiihtelijä, vaan kun mies on niin kova kirittäjä, että tulee itsekin hiihdettyä parinkympin perinteisiä lenkkejä. Tänä talvena kyllä, jos keli suo, lähden pitkälle ja hitaalle lenkille eväiden kanssa. :)

   Poista
  2. Minä en pysyisi teidän mukana sataa metriäkään :)

   Poista
 4. wow! Yours looks like a proper and very beautiful winter! So far all we have had s rain rain and rain! and therefore lots of mud down at the farm! Hope you get to go skiing....have fun1 x

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Little Dotty Bird - Oh I'm so glad the rain and mud are gone for us! Well, you never know about Finnish winter, they could still come back... I hope you'll have some nicer weather soon!

   Poista
 5. Hello Anna
  Nice pictures you show.
  We've had snow since 1 December - nights ago we had a snowstorm ..... so we have snow.
  Crossing fingers will you get snow, so you can get out and ski.
  Wish you a good day / good new week :)
  Hugs Hanne Bente

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hanne Bente - It's nice to have snow, it makes everything brighter. It's a good thing you have it, too. Enjoy your week!

   Poista
 6. They are nice too...show us your winter. I know that sometimes there is no mood...but love them...has something for beeing seen in distance

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ibb - Thanks! I will try and remember to take more winter pictures! :)

   Poista
 7. I keep the fingers crossed for you - our snow is nearly melted away.
  What difference to your wonderful pics of hawaii! Enjoy it all!
  Barbara

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Barbara - Oh, I hope our snow is here to stay. White Christmas is always a little nicer than a dark one. Hopefully you will get a little more snow, too! :)

   Poista
 8. Me odotetaan luistinrataa täällä:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maria - Ai että, luistelu oliskin kivaa. En muista luistelleeni vuosiin? Onkohan mulla edes luistimia tallessa..?

   Poista
 9. These pictures are beautiful beautiful. We actually got a dusting of snow last night in Texas...nothing like the pretty stuff in your photos. I would love to hear the silence of that.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. penelope - Snow in Texas, wow! I can't even imagine it... Yes, the snow brings silence and also such lovely brightness into our otherwise dark winter. :)

   Poista
 10. Hienoja kuvia - erityisesti pidän tuosta ensimmäisestä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaanuliina - Kiitos! Ensimmäinen taitaa olla minunkin suosikkini.

   Poista
 11. Ei näitä kannata jättää ottamatta, kauniisti valon kajo näkyy. Tuosta koivukuvasta kyllä tulee heti mieleen miltä se näyttäisikään kesäkuvana...;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Johki - Sanoinkin just tuolloin kävelyllä ollessani, että ei mulla ois mitään hätää talvella jos näkisin päivittäin edes tämän määrän valoa. On sillä niin suuri vaikutus. Mutta kun päivät menee loisteputkien valossa niin se on aika kaukana auringosta... :D

   Poista
 12. Talvella pitää olla nopea, jos aikoo valoisalla kuvata! Usein talvella on muuten juuri tuollainen vaaleanpunainen hämy, kuten kuvissasi. Minunkin täytyy välillä pakottaa itseni ottamaan kuvia muulloinkin kuin keväällä ja kesällä!

  VastaaPoista

Take your time.