sunnuntai 5. elokuuta 2012

These days

Looong days at work. Lots and lots of rain. Not enough walking in the nature. Lovely evenings getting darker. Feeling the need to re-decorate the house, again. Having interesting thoughts but not enough time or energy to write about them. Wanting to pick up the good camera, but settling for the camphone to get it done faster. I think I need a schedule to keep myself organised for the next few weeks. How are you doing?

Pitkiä päiviä töissä. Järkyttävä määrä sadetta. Liian vähän luontoretkiä. Ihanat, pimenevät illat. Tarve sisustaa talo taas uusiksi. Paljon ajatuksia, muttei aikaa eikä virtaa kirjoittaa niistä. Halu kuvata kunnon kameralla, mutta tyytyminen puhelimeen kätevyyden vuoksi. Taidan tarvita aikataulun pitääkseni itseni kärryillä seuraavien viikkojen ajan. Mitä sinulle kuuluu?

14 kommenttia:

 1. I do that too, wanting to redecorate and take pictures and write but then not actually doing it. I am jealous of your rain, though.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Junaluska - Well, we have certainly had rain lately... Our town, and the towns nearby, have been flooding - some roads have been closed and some houses near the river have been in danger. I'm glad we haven't had more rain for a couple of days now... hopefully the rest of the autumn will be pretty again!
   Thanks for stopping by my blog! :)

   Poista
 2. Hello Anna.
  Beautiful picture you show.
  I've been on tour yesterday "photo safari" by the Limfjord.
  The last 1/2 hours we have had a heavy storm here - lightning and thunder.
  Wishing you a great Monday / good new week.
  Hanne Bente

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hanne Bente - Oh, I must go and take a look at your blog now! I've been so busy lately, I've missed all the pretty blogs and pictures. I hope you are having a wonderful weekend!

   Poista
 3. I have the same need of redecorating home...need to feel it moves with me.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ibb - I'm thinking of making some small changes in our home. I want to make big ones, but as we have just redecorated a lot, it's not reasonable... :D And my husband would freak out if I told him I wanted to do it all over again!

   Poista
 4. Nyt vasta tajusin, että se on se lähestyvä syksy... tämä halu laittaa huusholli vinksinvonksin, siirtää jokaista mööpeliä, tehdä seiniä, repiä tapetteja...

  Pimenevät illat ovat ihania, ja vähän haikeita just nyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olina - Joo, syksystä se ihan selvästi johtuu. Vaikka meillä on vasta rempattu taloa uuteen uskoon (melkein joka huone), nyt alkoi yhtäkkiä tuntua siltä, että kaikki on väärin. Onneksi tein tarkemman analyysin ja tajusin, että tulen pienemmilläkin muutoksilla tyytyväiseksi... Nyt tarttis vaan saada mies vakuuttuneeksi siitä, että tapettikaupassa pitäisi käydä - ihan pikaisesti vain... ;)

   Poista
 5. Kesästä ei tahtoisi luopua, ei sittenkään, vaikka tänä vuonna se olikin hiukan oikukas. Toisaalta....tummenevat illat saavat taas kynttilät loistamaan ja antamaan "uudenlaista tunnelmaa"... Silti, kyllä kesä on aina kesä <3
  Ps, poikkea, ehkä tunnistat? ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pohdiskelija - Minä olen henkeen ja vereen syksyn lapsi, vaikka kesää/aurinkoa/hellettä rakastankin. Siksi olen aina vaan onnellisempi, kun illat alkavat viimein pimetä. Sadetta meillä on kyllä nyt saatu niin järjettömästi, että toivon syksyn olevan tosi kuiva! :)

   Poista
 6. Sadetta ja töitä tännekin. Mutta myös kiva yllätysretki Kainuuseen. Se virkisti minut taas viikoksi eteenpäin. Taidan olla onnellisimmillani matkalla jossain, pysähtyminen on joskus paljon vaikeampaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjailijatar - Matkalla oleminen on ihanaa, vaikka kaipaankin aina kovasti kotia. Tai en oikeastaan edes kotia, vaan koiria. Se haikeus iskee jo ennen reissua; ikävöin etukäteen, kun tiedän joutuvani olemaan pitkään poissa. Hölmö ihmisen mieli... :)

   Poista
 7. Kuulostaa niin tutulta... joutilaan loman jälkeen huoman yhtäkkiä kehitelleeni itselleni kamalan kiireen ja aikataulun asioille... huimaa jo itseäkin! Pitää vissiin laatia jonkinlainen lukkari, että tulee edes jotenkin pysyttyä perässä ja asioissa kiinni, edes niissä tavallisissa arjen pyörittämisissä. Jotenkin niin tahmeaa on nyt mun tarttuminen kaikkeen.. Ehkä se tästä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ellis - Työ ja kiireet sieppasivat minut mukaansa loman jälkeen niin nopeasti, etten kerennyt edes tajuta. Toki osin johtuu siitä, että päivät ovat nyt kammottavan pitkiä. Teen ennakolta tunteja sisään, kun joudun reissua varten olemaan pitkään poissa. Mutta kyllä sen jaksaa, kun tietää mikä odottaa. Sama periaate taitaa toimia kaikessa vähän ikävässä; sen kestää, jos on joku kiva tavoite tai päämäärä! :)

   Poista

Take your time.