maanantai 27. elokuuta 2012

Sorry...

... but these views, these colors, this atmosphere of this season beats sitting inside the house by the computer. Whatever free time I have, I'll spend it right there. I'll be back when it's not so pretty outside anymore. I hope you are all doing well, and that autumn is showing it's best sides to you, too!

Anteeksi vain, mutta nämä maisemat, värit ja tämän ihanan vuodenajan tunnelma voittavat tietokoneen äärellä istuskelun. Kaiken liikenevän vapaa-aikani aion viettää tuolla noin. Palaan, kun ulkona ei enää ole niin kaunista. Toivottavasti teillä on kaikki hyvin, ja toivottavasti syksy näyttää teillekin parhaat puolensa!

8 kommenttia:

 1. Upea kuva ja tunnelma... tuollaisia sävyjä ja kuvia kun voisi varastoida verkkokalvoille... kyllä niistä on nautittava livenä niin kauan kuin niitä riittää :)

  VastaaPoista
 2. The view is incredible. Here Autumn is not yet...last days of summer before the change of colours.
  Enjoy the colours, catch them all....

  VastaaPoista
 3. Do not apologize ..... but enjoy that you saw such a beautiful sight.
  Hugs Hanne Bente

  VastaaPoista
 4. Ihana kuulla että muillakin samoja fiiliksiä:) itse en malttaisi sisällä olla ollenkaan viimeisiä iltoja kun tarkenee pihalla maailmaa ihmetellä.

  VastaaPoista
 5. Ihanaa syksyä kaikkine väreineen, tunnelmineen ja oloineen sinne sinulle!

  VastaaPoista
 6. I totally agree with you, enjoy as long as it lasts.

  VastaaPoista
 7. Aivan kin ei oikeaa kuvaa...kertakaikkiaan ihant värit. Hyvin onnistuit vangita! Taivas tulessa ja sen kajo näkyy maahankin. Syksyisin terveisin ja halauksin!

  VastaaPoista
 8. Toivottelen ihanaa aikaa ulkosalla <3

  Taivaskuvasi on iiiiiihana :)

  VastaaPoista

Take your time.