sunnuntai 6. tammikuuta 2013

There I am again. As often and for as long as possible. I have no interest in writing anything right now, just enjoying this time of year. But if you'd like to, you can see moments of my every day life *here*. I hope your 2013 has started wonderfully!

Tuolla taas olen ja pysyn, niin usein ja pitkään kuin mahdollista. Nyt ei kiinnosta kirjoittaa mitään, nauttia vain. Mutta jos haluat, pääset *täällä* seuraamaan pieniä pilkahduksia elämästäni joka päivä. Toivottavasti 2013 on alkanut sinullekin mainiosti!

13 kommenttia:

 1. Olen autuaan tietämätön tuosta Flickr:stä. Valottaisitko hieman kuinka se toimii, miten voin esim. seurata sinun kuviasi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saga - Flickr toimii sillä periaatteella, että kaikki käyttäjän sinne lataamat kuvat näkyvät kuvajanalla (photostream) aikajärjestyksessä uusimmasta vanhimpaan. Kuvia voi katsella myös aiheittain; esim. itselläni on useampia kuvakansioita vaikkapa mökkeilystä, Havaijinmatkasta jne. Tuo postaukseen liittämäni linkki vie suoraan kuvakansioon nimeltä "2013 Photo a day", jonka loin vain ihan tätä projektia varten. Haluan siis muistuttaa itseäni ottamaan edes yhden kuvan joka päivästä. Jos haluat seurata vain tätä kansiota, voit merkitä tuon linkin omalle koneellesi kirjanmerkkeihin. Sinne päivittyy kyllä kaikki aiheesta lataamani kuvat. :)

   Jos taas haluat seurata koko kuvajanaani (välillä innostun lataamaan muitakin kuvia näiden päivittäisten räpsäysten lisäksi), pääset siihen tästä: http://www.flickr.com/photos/hurryslowly-anna/
   Sen voit myös halutessasi laittaa kirjanmerkkeihin. Sinne saatan joskus ladata vanhojakin kuvia, jotka ovat aiemmin jääneet unohduksiin. Ovat siis aikajärjestyksessä latausajankohdan suhteen, mutta eivät välttämättä muuten... :D

   Kaikkein helpointa seurata henkilön kuvia Flickr:ssä on kuitenkin luoda itselleen tili sinne ja valita kyseinen henkilö kontaktiksi. Tällöin saat omalle sivullesi ilmoituksen kaikista tuon henkilön lataamista kuvista. Ja näitä kontaktejahan voi keräillä mielin määrin; itsekin seuraan jo varmaan kymmeniä henkilöitä, joiden kuvissa näen jotain erityistä ja seuraamisen arvoista. Mutta tosiaan tuo kirjanmerkki toimii yhtä lailla, jos et omasta tilistä välitä.

   Olen suhteellisen uusi Flickr-käyttäjä ja kaikki sen suomat mahdollisuudet alkavat vasta pikkuhiljaa avautua minulle. Ilmeisesti sen kautta voin teettää kuvistani kuvakirjoja tai vaikka kalentereita, liittää kuviani sopiviin ryhmiin (vaikkapa nämä tämän postauksen kuvat johonkin talvi- tai hiihtoaiheiseen ryhmään, ryhmiä mahtaa olla tuhansittain) ja monenlaista muuta, josta en vielä edes ole ottanut selvää. Suosittelen tutustumaan, toistaiseksi olen kyllä kovasti pitänyt sivustosta ja se taitaakin olla yksi suosituimmista tällä saralla!

   Poista
  2. Niin ja tietysti jokaista kuvaa klikkaamalla saat suurennettua ne isommaksi, ettei tarvitse noita peukalonpäänkokoisia tihrustaa..! :D

   Poista
  3. Kiitos valaisusta. Laitan sinut kirjanmerkkeihin (jos sitten vaan muistan sieltä katsoa) ja kiinnostaisi kyllä laittaa omakin sivu. Ilmoitan, jos niin teen!

   Poista
 2. cool project 1 picture a day. Brrr, I won't complain about my cold days here.
  Have a wonderful day!

  VastaaPoista
 3. Happy New Year Anna! wishing you plenty of wonder and joy. I look forward to seeing your beautiful pics throughout the year. x

  VastaaPoista
 4. Happy new year Anna. It started...great, but changed a bit lately...cannot let that to affect me...need a bit of time for myself and start writting again.
  Love the light over there...afternoons here has a bit of that light, and I was able to enjoy a bit last week...that was perfect!

  VastaaPoista
 5. Kiitos ihanasta kortistasi ja oikein hyvää tätä vuotta♥

  VastaaPoista
 6. Oletko koskaan ajatellut tehdä kuvakirjaa!??? Aineksia / aineistoa sinulla on vaikka jo kuinka paljon! Hyvää loppuvuotta sinnekin! Itselläni se alkoi iskiaksen kourissa. Laittaa kulkemaan vähän hitaammin.

  VastaaPoista
 7. Laduille mieleni tekevi myös, nyt kun lunta tuli hieman uudestaan, onneksi. Ostin uudet sukset ja meinasin juuri laittaa luistot ja pidot pohjiin, mutta myyjän merkinnät pitoalueesta olivat hävinneet argh!! Sanoi hän kaupassa, että merkinnät kannattaa laittaa teipillä kun tämä tussi pyyhkiytyy pois. Taisin sen unohtaa heti kaupasta ulos tullessani. Nyt täytyy katella ne uudestaan.

  VastaaPoista
 8. Kaunista avaruutta!

  Oikein inspiraationaalista alkanutta vuotta Sinulle! :)

  VastaaPoista
 9. Dear Anna,
  I just popped in while Blog-Surfing ;O)
  Wonderful snow pictures and a lovely Blog you have!
  Wishing you a happy week,
  Hugs
  Claudia

  VastaaPoista
 10. breathtaking..
  Happy 2013, that you may get closer to where you want to be and will enjoy the journey in the meantime!

  VastaaPoista

Take your time.